reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
dziewczeta ;-)ratunku dawajcie jakie sa dobre cwiczenia na zwis ? chodzi mi o dplna partie brzucha bo jest mega tragiczna gorna tez jest tragiczna ale dolna.........:szok::-:)zawstydzona/y:

no i mykam tymi wstal ehhhhh ale sie naspal godzinke

no i jeszcze wczorajszy dzien nadrobic mam :baffled::tak:

A Twoje plany sylwestrowe Joasiu ?

No i Wasze dziewczęta hihih :-) ?? (dziewczęta hihih ale to brzmi)

ja najprawdopodobniej bede miała dyzuz.........jeszcze nie wiem, bo nie widziałam grafiku!!!!!A jesli nie to siedzimy w domu..........zapewne

a Sandomierz polecam, w wakacje jezdzimy tam sobie z R na starowke.......prawie jak w warszawce hehehe, i niedaleko bo jakies 20 km ode mnie.......

jakbym mojego łosia słyszała :eek:
tylko ja mam takie puchate dziadostwo potem na głowie bleeeee

Jak Ci bez różnicy to rób jak łoś lubi :tak: :tak: Ja też mam strazsne siano, ale wystarczy że położycz fajną maskę czy balsam i inne cuda po myciu i zupełnie inna sprawa - tylko trzeba sobie dopasować. Mi akurat pasują kosmetyki z avonu do włosów jest taka fajna linia - jakiś balsam po myciu, ew. waxik w spreju albo nabłyszczacz - da się przeżyć:tak: :tak: :tak:

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry