reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kredziu z kryzysikiem już jest lepiej, a Ty nie bądź taka cwana, bo Tobie pewnie dopiero z 22 wiosna do drzwi zapukała, co? ;-) :-D

;-);-);-):-D:-Dtaaaaa :eek: tyle plus jeden ma mlody :-p a ja jestem starsza......................niewiele mlodsza od ciebie kochana :-p:-p....................no ale jednak mlodsza ;-):-p:-p:-p.................moze za rok mnie jakis dolek dopadnie ;-)

fajnie ze juz po kryzysiku :cool2:

nianiulka a powiedz kochana jak tam twoje i Michasia plany na Sylwestra????

Ostatecznie jedziemy na balange do Sandomierza. Z tego miasta pochodzą nasi znajomi (Gazeli kolezanka z pracy z meżem hihih) i tam bedzie fajna impreza w kanjpie na starym miescie. My zabieramy jezscze jedna parę - tym razem naszych znajomych i zostajemy w Sandomiezru w hotelu dwie noce i trzy dni :-) :-) Zeby:
- popić
-pomelanzować
-wytrzźwieć

ii

...................pozwiedzać hihihihi:-D :-D :-D :laugh2: :cool2: :dry:

reklama
nadrabiam dzisiejszy dzien...............jeszcze wczorajszy

lila nie lam sie ! prace w koncu znajdziesz a pociesz sie ze karol ma wiec nie jestescie bez grosza :tak:

asiulka :elvis::elvis:...............eh te losie a w sprawie pracki cos sie zmienilo ? bo byly ciche nadzieje ze zagrzejesz tam miejsce :confused:

niunka wielu wielu cudownych chwil z mezykiem :tak:

nianiulec gratulacje !! :tak:

Do góry