reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama

aniu
konczy mi sie staz a moj Pan Dyrektor pewnie znow wezmie sobie stazystow na moje stanowisko........nie wiem jak nowa osoba poradzi sobie jako dyspozytor, ja przestałam sie obawiac odbierania telefonow po 2 miesiacach........

Hmmm no to faktycznie nie za ciekawie. No ale zaraz a nie ma tam opcji zostania juz normalnie na etat? Załoze się , ze jestes tam bardzoi lubianym i cenionym pracownikiem. Moze jednak pogadasz z kim trzeba..:confused: :-(

A jak nie to dawaj do mnie do warszawki . Ja Ci tu robote załatwie na bank. Trochę Cię tylko przebranżowię :tak: ;-) Posiedzimy kilka nocy przy komputrzerze i piwku i za tydzień bedziesz specem od analiz rynku :tak: :tak: :tak: ;-) :-)

Ziewam popjając drugą kawe...:-p
Byłam na lunchu z dwoma kolegami i kumpelą z pracy. I jezscze z jednym kolegą, który pracuje nad nami w Philp Morris (to ta firma od fajek).
Opowidał mi o nowych fajkach które nazywają się SHE. Podobno konkurencja dla Vougów. Podobno super. Ma przyniesc mi do spróbowania. Zostało mi miesiac i tydzień. Bo ja od stycznia nie palę :rolleyes: :ninja: :yes: :rofl2: :dry: :cool2:

Hmmm no to faktycznie nie za ciekawie. No ale zaraz a nie ma tam opcji zostania juz normalnie na etat? Załoze się , ze jestes tam bardzoi lubianym i cenionym pracownikiem. Moze jednak pogadasz z kim trzeba..:confused: :-(

A jak nie to dawaj do mnie do warszawki . Ja Ci tu robote załatwie na bank. Trochę Cię tylko przebranżowię :tak: ;-) Posiedzimy kilka nocy przy komputrzerze i piwku i za tydzień bedziesz specem od analiz rynku :tak: :tak: :tak: ;-) :-)

aniu podobno ma zapewnic 4 etaty, a nas jest szescioro....wszystko sie okaze w marcu, dam rade.......

Ziewam popjając drugą kawe...:-p
Byłam na lunchu z dwoma kolegami i kumpelą z pracy. I jezscze z jednym kolegą, który pracuje nad nami w Philp Morris (to ta firma od fajek).
Opowidał mi o nowych fajkach które nazywają się SHE. Podobno konkurencja dla Vougów. Podobno super. Ma przyniesc mi do spróbowania. Zostało mi miesiac i tydzień. Bo ja od stycznia nie palę :rolleyes: :ninja: :yes: :rofl2: :dry: :cool2:

a ja przez prace zaczełam podpalac.........ostanio cienkusie PalMale...nawet spoko, ale aneczko mam sentyment do Vogów i wiskacza......po wizycie u Ciebie heheh

aniu podobno ma zapewnic 4 etaty, a nas jest szescioro....wszystko sie okaze w marcu, dam rade.......

a ja przez prace zaczełam podpalac.........ostanio cienkusie PalMale...nawet spoko, ale aneczko mam sentyment do Vogów i wiskacza......po wizycie u Ciebie heheh

Echhh jak mi się fajnie zrobiło. Poczułam się przez moment jakbym popijała whisey "on ice", paliła vouga:-) ...a jezscze w moich mini głośniczkach leci piosenka z MagdyM. "Love is crazy"......ale fajnie...:wink: :rofl2:

melduje ze jako tako trwam

wiecie....ja nie rozumiem dlaczego takiego idiote z ludzi teraz robią??
przeciez przez telefon mogł mi powiedziec ze juz maja kogos,a nie ja sie gimnastykowałam,obdzwaniałam czy ktos moze na chwile przyjechac i zając sie Mili bo jak z nia byłam złozyc podania i cv to krzywo sie patrzyli....

dręczą mnie dwie mysli

albo w cholere rzucic poszukiwania pracy i sobie tak siedziec z Mili w domu az pojdzie do złobka...lub w gorszej wersji do przedszkola (Hanti :sick: )

albo isc za ciosem.....27 jest nabór do jednego super marketu i sie zastanawiam czy isc....szukaja kucharzy,sprzedawców.....ale to juz świątki-piatki....

pozatym wczoraj był zły dzien dla nas
przyszło pismo z ZUSu ze Karol musi oddac im kase w ciagu 7 dni (700zł-prowadzil firme kiedys i jeden miesiac ma niezaplacony)
potem przyjechał Karol z targow w Poznaniu (jego firma prezentuje sie na targach i jest cały tydzien) i powiedzial mi ze jego szef powaznie mysli o zlikwidowaniu jego produkcji :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: co sie = zwolnienie Karola,lub obnizenie znacznie pensji

a w dodatku poszłam wybrac plan mieszkania i sie okazało ze jakims cudem mimo ze mielismy zapisany jaki chcemy metraz mieszkania.....takiego juz wolnego nie ma :baffled: :baffled: :baffled:

nieszczescia parami chodzą........

normalnie mam pustke w głowie.....:sick: :sick: :sick: :sick:
ide sie polozyc i cos zarzyc bo mnie glowa boli
do pozniej laseczki

Echhh jak mi się fajnie zrobiło. Poczułam się przez moment jakbym popijała whisey "on ice", paliła vouga:-) ...a jezscze w moich mini głośniczkach leci piosenka z MagdyM. "Love is crazy"......ale fajnie...:wink: :rofl2:

ehhhhhhh wspomienia hihih :cool2::cool2::cool2:

aneczko a czy Ty wiesz, ze Nasze chłopaki wczoraj skonczyły 16 miechow????
ale wielkoludki :happy::happy::happy:

suwaczek likwiduje
na bank po wczorajszym i dzisiejszym mam wiecej na wadze :sick:
tak odreagowuje zawsze :zawstydzona/y: :sick:

reklama
I jezscze kolega przyniósł mi troszkę pysznego likieru do spróbowania ,ale pyszny :rofl2: :ninja: :yes: :wink:

Chorobcia tylko ja za godzinę wychodzą stąd i bede jechała samochodem:-p :baffled: :szok: :eek: :laugh2: :-D ;-) :tak:

A w dodatku przyjezdza dzis moja mama i wrzucam ją w furę i wioze do kosmatyczki na makijaz permanentny :-)

Do góry