reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
jakbym wiedziała,że siedzicie sobie tutaj
i tak miło spędzacie czas,to nie wstawiałabym zmywary,
ani podłogi nie myła..................TYLKO TU PRZYSZŁA:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

kochane przepraszam ze ucieklam nic nie nadrobilam :/ i dalej uciekam a zwialam wczesniej bo mlody patrzal cos bo osiol nie dzialal...........gery cos pewnie namieszal eh

no a teraz podszykowalam obiad na jutro wykapalam sie zrobialm pozadek z praniem czyli poskladalam dokladniej to nieprasowane i odrzucialm kilka rzeczy do prasowania

no i mykam bo mlody oglada film.................a ja glodna jestem :/

mam pytanie dziewczyny czy jak sie np robio diete kopenhadzka to tam jest kawa i kostka cukru .............czy ten cukier obowiazkowo ? i czy on musi byc np w kawie (nie przelkniemy z ania kawy slodkiej ! ona dzis prawie wymiotowala bo takowa zrobila a ja wypilam kawe i zagryzlam lyzeczka cukru blee:baffled:)

i np czy mozna przy takiej diecie jakies cwiczenia robic bardziej meczace ? (tzn u mnie normalne hehe bo wybilam sie z rytmu)

a i czym moge zastapic brokuly ???????????? nie ma u nas w pipidowie musimy pojechac dalej ale watpliwa sprawa :baffled:

kurcze mam sporawo do nadrobienia postaralyscie sie dzis ....................chyba dla mnie i iwoki ;)

dziewczyny dziekuje za zyczonka................szczegolowo jak poczytam ;)

iwonko jaka tam stara co za kryzysy :confused::eek::-)
ja jakos zawsze myslalam ze nie bede sie stresowala latami ani jakimikolwiek zmarsczakami..............no i narazie tak jest ;-)
a mam kolezanke ktora co roku jak nadchodzily urodziny chodzila zdolowana i prawie plakala w urodziny :szok: nawet jak to byly 17 ste :szok:

wiecie 6 stron

ale od ostatniego posta zucilo mi sie w oczeta...........................

kochana asiu urodzinki minely jka zwyczajny dzien :baffled:.............nmo poza tymi milymi zyczonkami ktore naplywaly :tak: od kochanych pamietajacych osobek
no i poza tym ze dzis jestem pierwszy dzien na diecie :szok:jednak sie skusilam na ta kopenhadzka co ania sz (a wlasnei gdzie ania ?) stosowala i polecala
ja jakotako sie dobrze czuje ale ania ma problem jak zwykle.........boli ja glowa ehhh

no i jeszcze elficzku sama nie wiem...............zawsze bylam cienka w doradzaniu zawsze sie wkurzalam jak mama mnie meczyla ktora bluzka i takei tam..............
ale pierwsze co rzucilo mi sie ze moze zapuszczac !!!!!!!!!!1 i moze grzywka no nie wiem a masz jakeis foto z grzywka ?

no i ciekaw jak lila i opiekunki :confused:

a co do martuski to tez sie dzis glowkowalam czy ktoras nie wie co u niej :confused::baffled:...........ostatnio zostawialm na skaypie wiadomosc to maz odpisal............ze jest u alusia bo cos sie wierci i ze cieszy sie ze calymi dniami nie siedzi na bb :-(........................jesli nawet siedziala to wieczorkami a nie zeby dzien zarywac czy cos :baffled:

ok kochane mykam juz jeszcze mlody chcial chrupki zebym mu przyniosla...........nie wiem czy nie zasnal;-)
a dzis kupial m mu czekoladke na poczestunek ;-)no i z tymim zejdli moja biala czekoladke a ja nawet nie oblizalam palcow ;) po ty mjak tymikowi ja lamalam

ale najgorzej mi bylo jak robilam chlopakom kolacje ehhhhh

uciekam lyknac wody i spac..............................

dobrej nocy

iwonko jeszcze raz wszystkiego co najlepsciejsze !!!!!!!!!!!!!!!!!! i jaka tam stara dupa z ciebie :confused:;-)..................mloda przebojowa wspaniala osobka :elvis:

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
NAJLEPSZE ŻYCZENIA

IWONCE I KREDZI

SPEŁNIENIA MARZEŃ

RADOŚCI, MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA , POMYSLNOŚCI
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
SERDECZNE żYCZENIA DLA SOLENIZANTEK!!!!
WSZYTSKIEGO NAJ IWONI KREDZIU
jawprezencieduzaxt2.jpg

wszystkiego naj dziewczyny :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry