reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babeczki!!!!
spadam po kawke i zaraz nadrabiam!!!
spadam po kawke i zaraz nadrabiam!!!
Lilka nie powinnaś się dołować bo co ci to daJak nie ta praca to będzie inna!!!Ja tak jak Iwon napisała przeczuwałam że może tak być. W dzisiejszych czasach niestety jak chcesz pracować to gdy oferują ci pracę to powinnaś zacząć od wczoraj. Pracodawce interesuje tylko twoja dyspozycyjność i nic poza tym. Bo jak nie ty to na twoje miejsce jest 10 chętnych. Jesteś jeszcze młoda, uczysz się, masz małe dziecko, wyluzuj trochę, jeszcze zdążysz się napracować. Po co od razu wyjeżdżać z tekstami że d**a z ciebie, dno i takie tam
Gratulujemy nowego nabytku!!!!ale mialam ciezka noc, Weronika ciagle sie budzila i plakala, jeczala
ale rano odkrylam winowajce. Nowy zabek u gory z lewej strony! tylko nie wiem czy to 4 czy 5?
Joaska
Lipcowe mamy '05
a to czemu?????Boshhh, dziewczyny 5lat temu srałam w gacieA dziś ....:-):-):-)
a ja dzisiaj zaczełam miło dzien od..................kłotni z łoskiem!!!
meczace to wszystko dla mnie ostatnio......
jedyna mysla, ktora mnie pociesza, jest to, ze inni maja gorzej.....moze to głupio brzmi, ale lepszego pocieszenia nie znajduje!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
lilka nie bede orginalna i zgodze sie z dziewczynami, chociaz pracodawca zachował sie niewporzadku!!!!Ale ktory teraz zachowuje sie wporzadku........
jesli nie tu to szukaj innego miejsca, jesli masz juz jakas babeczke do dziecka to powiedz jej, ze szukasz dalej pracy i szukaj!!!!!A ja zapytaj czy poczeka jeszcze z opieka nad Mili............
nie martw sie, ja tez najprawdopodobniej bede bezrobotna od marca.........
jesli nie tu to szukaj innego miejsca, jesli masz juz jakas babeczke do dziecka to powiedz jej, ze szukasz dalej pracy i szukaj!!!!!A ja zapytaj czy poczeka jeszcze z opieka nad Mili............
nie martw sie, ja tez najprawdopodobniej bede bezrobotna od marca.........
reklama
a to czemu?????
a ja dzisiaj zaczełam miło dzien od..................kłotni z łoskiem!!!
meczace to wszystko dla mnie ostatnio......
jedyna mysla, ktora mnie pociesza, jest to, ze inni maja gorzej.....moze to głupio brzmi, ale lepszego pocieszenia nie znajduje!!!!
Asiula nie ma co się smucić! Bo burzy zawsze wychodzi słońce!!
A ja pięć lat temu przyrzekałam miłość, wierność..................:-)