reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ale mialam ciezka noc, Weronika ciagle sie budzila i plakala, jeczala
ale rano odkrylam winowajce. Nowy zabek u gory z lewej strony! tylko nie wiem czy to 4 czy 5?

Elfiko jak dla mnie to włoski zapuszczać i ja bym spróbowała zrobić sobie jakąś taką króciótką skośną grzyweczke. Myśle że ładnie by ci było:tak:

Aniu odpoczywaj.....za mnie teżź wypocznij;-):-)

Lilka nie powinnaś się dołować bo co ci to da:confused::baffled:Jak nie ta praca to będzie inna!!!Ja tak jak Iwon napisała przeczuwałam że może tak być. W dzisiejszych czasach niestety jak chcesz pracować to gdy oferują ci pracę to powinnaś zacząć od wczoraj. Pracodawce interesuje tylko twoja dyspozycyjność i nic poza tym. Bo jak nie ty to na twoje miejsce jest 10 chętnych. Jesteś jeszcze młoda, uczysz się, masz małe dziecko, wyluzuj trochę, jeszcze zdążysz się napracować. Po co od razu wyjeżdżać z tekstami że d**a z ciebie, dno i takie tam:confused::confused:

Boshhh, dziewczyny 5lat temu srałam w gacie:shocked2::rofl:A dziś ....:-):-):-)
a to czemu?????

a ja dzisiaj zaczełam miło dzien od..................kłotni z łoskiem!!!
meczace to wszystko dla mnie ostatnio......
jedyna mysla, ktora mnie pociesza, jest to, ze inni maja gorzej.....moze to głupio brzmi, ale lepszego pocieszenia nie znajduje!!!!

lilka nie bede orginalna i zgodze sie z dziewczynami, chociaz pracodawca zachował sie niewporzadku!!!!Ale ktory teraz zachowuje sie wporzadku........
jesli nie tu to szukaj innego miejsca, jesli masz juz jakas babeczke do dziecka to powiedz jej, ze szukasz dalej pracy i szukaj!!!!!A ja zapytaj czy poczeka jeszcze z opieka nad Mili............

nie martw sie, ja tez najprawdopodobniej bede bezrobotna od marca.........

reklama
a to czemu?????

a ja dzisiaj zaczełam miło dzien od..................kłotni z łoskiem!!!
meczace to wszystko dla mnie ostatnio......
jedyna mysla, ktora mnie pociesza, jest to, ze inni maja gorzej.....moze to głupio brzmi, ale lepszego pocieszenia nie znajduje!!!!

Asiula nie ma co się smucić! Bo burzy zawsze wychodzi słońce!!

A ja pięć lat temu przyrzekałam miłość, wierność..................:-)

Do góry