reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
haha dzieki za wyproszone zaproszenie :-D :laugh2:
a swoją droga to ciekawe jaka mine zrobiłby Twój Mąż gdybyśmy z Asia w drzwiach staneły z napisem " zlot lipcowych mam " hahah

kochana, moj małż posikałby się ze szczęścia, bo on jest bardziej towarzyski ode mnie nawet, a wiadomo, że takie spotkanie to okazja do %przyjemnego% spędzenia czasu, więc mój łosio byłby w 7 niebie :szok: :-D :-D :-D :-D

kochana, moj małż posikałby się ze szczęścia, bo on jest bardziej towarzyski ode mnie nawet, a wiadomo, że takie spotkanie to okazja do %przyjemnego% spędzenia czasu, więc mój łosio byłby w 7 niebie :szok: :-D :-D :-D :-D

nie omieszkam sprawdzic przy najblizszej okazji!!!!

a to ze jest bardzo towarzyski, potwierdzam!!!!!!!!:cool2::cool2::cool2:

dobra to ja też ide do wanny poleżeć troche
taki relaks z otwartymi drzwiami hehe żeby w razie czego dziecko usłyszec :tak:

kurcze a co z Martuska??? Strasznie dawno sie nie odzywała :-( chyba nic sie nie stało co?

reklama
Do góry