reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Grzywka odpada, zawsze mi sie idealnie w połowie dzieli na pól i stercza mi rogi po bokach , wygladam jak bawół :tak: z grzywek sie wyleczyłam dawno temu

kochana mi się tak robiło z grzywką jak Tobie, albo jak Cristal Carrington (pamięciacie "Dynastię" ?) :szok: :-D :-D :-D :-D :-D ale sobie smaruję po umyciu takim specyfikiem od Kadusa "Slalom" i on mi super prostuje moje zawijasy na grzywie :laugh2: :laugh2:

kochana mi się tak robiło z grzywką jak Tobie, albo jak Cristal Carrington (pamięciacie "Dynastię" ?) :szok: :-D :-D :-D :-D :-D ale sobie smaruję po umyciu takim specyfikiem od Kadusa "Slalom" i on mi super prostuje moje zawijasy na grzywie :laugh2: :laugh2:
no ja dokładnie jak ta Cristal wygladam z grzywka
porażka
a co to za specyfik i gdzie to zakupie?

ot i niech żyje bezpośrednia dziewczyna hehe
ja te przynajmniej sobie poogladam to tylko tak dla ściemy napisałam hehe

hahahhaha

zapraszam kochane :laugh2: :laugh2:
z tym, że zapewniam spanie na materacu dmuchanym (mamy takowy dla gości, super wygodny), bo sofę nierozkładaną kupiliśmy hihihihi

hahahhaha

zapraszam kochane :laugh2: :laugh2:
z tym, że zapewniam spanie na materacu dmuchanym (mamy takowy dla gości, super wygodny), bo sofę nierozkładaną kupiliśmy hihihihi
haha dzieki za wyproszone zaproszenie :-D :laugh2:
a swoją droga to ciekawe jaka mine zrobiłby Twój Mąż gdybyśmy z Asia w drzwiach staneły z napisem " zlot lipcowych mam " hahah

reklama
ot i niech żyje bezpośrednia dziewczyna hehe
ja te przynajmniej sobie poogladam to tylko tak dla ściemy napisałam hehe

no ja dokładnie jak ta Cristal wygladam z grzywka
porażka
a co to za specyfik i gdzie to zakupie?

ja ten specyfik prostujący od Kadusa kupowałam w salonie fryzjerskim tej fimy, hmmm, nawet nie wiem czy prowadzą sprzedaż internetową?? trzeba by na allegro popatrzeć :confused:
idę se luknąć :tak: ;-)

Do góry