reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Grzywka odpada, zawsze mi sie idealnie w połowie dzieli na pól i stercza mi rogi po bokach , wygladam jak bawół :tak: z grzywek sie wyleczyłam dawno temu

kochana mi się tak robiło z grzywką jak Tobie, albo jak Cristal Carrington (pamięciacie "Dynastię" ?) :szok: :-D :-D :-D :-D :-D ale sobie smaruję po umyciu takim specyfikiem od Kadusa "Slalom" i on mi super prostuje moje zawijasy na grzywie :laugh2: :laugh2:

kochana mi się tak robiło z grzywką jak Tobie, albo jak Cristal Carrington (pamięciacie "Dynastię" ?) :szok: :-D :-D :-D :-D :-D ale sobie smaruję po umyciu takim specyfikiem od Kadusa "Slalom" i on mi super prostuje moje zawijasy na grzywie :laugh2: :laugh2:
no ja dokładnie jak ta Cristal wygladam z grzywka
porażka
a co to za specyfik i gdzie to zakupie?

ot i niech żyje bezpośrednia dziewczyna hehe
ja te przynajmniej sobie poogladam to tylko tak dla ściemy napisałam hehe

hahahhaha

zapraszam kochane :laugh2: :laugh2:
z tym, że zapewniam spanie na materacu dmuchanym (mamy takowy dla gości, super wygodny), bo sofę nierozkładaną kupiliśmy hihihihi

hahahhaha

zapraszam kochane :laugh2: :laugh2:
z tym, że zapewniam spanie na materacu dmuchanym (mamy takowy dla gości, super wygodny), bo sofę nierozkładaną kupiliśmy hihihihi
haha dzieki za wyproszone zaproszenie :-D :laugh2:
a swoją droga to ciekawe jaka mine zrobiłby Twój Mąż gdybyśmy z Asia w drzwiach staneły z napisem " zlot lipcowych mam " hahah

reklama
ot i niech żyje bezpośrednia dziewczyna hehe
ja te przynajmniej sobie poogladam to tylko tak dla ściemy napisałam hehe

no ja dokładnie jak ta Cristal wygladam z grzywka
porażka
a co to za specyfik i gdzie to zakupie?

ja ten specyfik prostujący od Kadusa kupowałam w salonie fryzjerskim tej fimy, hmmm, nawet nie wiem czy prowadzą sprzedaż internetową?? trzeba by na allegro popatrzeć :confused:
idę se luknąć :tak: ;-)

Do góry