reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

aa i zapomniałam napisać ze byłam dzisiaj na fajnych zakupach
oczywicie jedzeniowe przeważaly ale kupiłam tez Weronice spodnie polarkowe bo taka pogoda jest,że na te ocieplone zimowe za ciepło. Kupiłam tez dwie pary rajstopków dla małej i takie tam duperele.
W sobote idziemy do mojej kuzynki zobaczyc nowe mieszkanko wiec kupialam jej takie fajowe miseczki na przystawki i kieliszki na wino bo wiem ze nie ma takich :-p
mam tez farbe Joanna ciemny brąz

reklama
dobra, zmykam kochane, połoze sie bo juz mi sie oczy zamykaja przed monitorem.........

do jutrzejszej porannej kawki mmmm

dobrej nocki Wam zycze!!!!

ja tez chce remont i nowe meble.............ostatnio stwierdziłam, ze nie chce mi sie tutaj mieszkac bo mi sie poprostu tutaj nie podoba!!!!!
ale niestety na nic nie ma kaski!!!!!

byłam ostatnio u jednego pana doktora ode mnie z pracy, ale ma mieszkanko urzadzone, nie powiem ze jakos skromnie ale super hiper bogato tez nie, zrobione z pomyslem!!!!baprawde extra..........no i teraz zachorowałam na remont!!!!!

jeszcze w sobote ide na parapetowke do kolezanki.............i tez mnie bedzie katowac jej super nowa kuchnia...........

noooooo, my mamy już serdecznie dość tej naszej prowizorki, dlatego zaczęliśmy inwestować w meble, na początek poszedł salon :szok:
Jak mieszkalismy w kawalerce to nie gromadziliśmy gratów bo nie było tego gdzie trzymać i teraz od prawie 2 lat tutaj żylismy prawie bez mebli, ale dość tego :szok: :-D :-D :-D, to że wtopiliśmy z meblami takimi jak: regał pod TV, półka na ścianę, ława i szafka pod telefon nie oznacza, że odpuściliśmy resztę, co prawda debet kipi z przeciążenia, ale jak będzie miło, mmmmmm

no i mam do Was pytanie
mam zapuszczac włosy czy
mam obciac włosy tak :
jazk0.jpg

tylko nie śmiejcie sie z mojej miny bo akurat cos wcinam

1. sofa jest :-)
2. szezląg jest :-)
3. będzie piknie jak jutro to przyjedzie i sobie zmontujemy ! :-) :-) :-)
ale najpierw
4. przemalować salon musimy na jakiś pastelowy kawowo-kakaowo-mleczny kolorek :-)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

to potem o fotki poprosze
przynajmniej sobie poogladam :tak:

reklama
Do góry