reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jakas taka spiaca sie czuje łaaaaaaaaa ( ziewam)

pospałambym sobie tak do oporu kiedys........poszła spac pozno i wstała kolo poludnia jak za starych, dobrych czasow!!!!!

reklama
Przykład: młody często spierdziela jak próbuję go ubrać. I wtedy nie biegam już za nim, oj nie, tylko z uporem maniaka, spokojnie i stanowczo mówię mu: chodź do mamy natychmiast, muszę cię ubrać. I tak Cię ubiorę, a im wcześniej to zrobię, tym szybciej pójdziesz się bawić. I wiecie, ze to skutkuje? :tak: Przy czym muszę wtedy zmieniać zawsze tembr głosu na poważny i groźniejszy..he he, niezła zabawa ;-)

hehehe taaaaaaaaaa to wychowywanie dzieci ;) badz tu czlowieku powazny w niektorych sytuacjach i takie tam............................ale trzeba podolac ;-)

iwon gratulacje dojrzenia do djety :tak:..............ja dzis myslalam ze po diecie bede jadla duzo miesa gotowaneo a nie smazonego np :tak:

Dla Ani Szwarc wiadomość od mojego łosińskiego małża :
Ten bład przy pisaniu "ć" występował gdy karta graficzna została zainstalowana i chodziła na starym systemie, łoś przeinstalował system od nowa i teraz juz dziąła dobrze, widocznie stary system mimo nowych sterowników pamietał jeszcze starą karte graficzną. Dzieje sie tak czesto przy windowsie XP a my takowy mamy :tak: Joł :-)

jakas taka spiaca sie czuje łaaaaaaaaa ( ziewam)

pospałambym sobie tak do oporu kiedys........poszła spac pozno i wstała kolo poludnia jak za starych, dobrych czasow!!!!!
taaa ja już zapomniałam jak to jest. przed ciąza wstawąłm o 6.30 codziennie prócz niedzieli bo do roboty chodziłam :-( wcześniej były studia wiec tez wczesnie wstawałam bo dojeżdżałam najpierw do opola a potem do gliwic .
spałam w niedziele :tak: do połudnai czasami a mój tata nie wiedziec czemu nie potrafił tego zaakceptowac i marudził strasznie :baffled:

ja miałam szkole po 13 godzinie, wiec czasem pozwalałam sobie na dłuuugie spanie!!
a niedziela to standardowo spalismy do poludnia, razem z moim bratem!!!
oboje po sobotnich imprezkach.............

babeczki padam dzisiaj, nie wiem czemu..........a miałam taki ambitny plan posiedziec sobie z Wami

moze jeszcze dam rade!!!!!

kredzia
pisz jak tam urodzinki Ci mineły?????

babeczki padam dzisiaj, nie wiem czemu..........a miałam taki ambitny plan posiedziec sobie z Wami

moze jeszcze dam rade!!!!!

kredzia pisz jak tam urodzinki Ci mineły?????
Ja tez sie pomalutku wyłamuje
ziewam strasznie
mam szanse sie wyspac troche bo mój łos ma nocke w pracy a ostatnio strasznie chrapie :eek:

Ja tez sie pomalutku wyłamuje
ziewam strasznie
mam szanse sie wyspac troche bo mój łos ma nocke w pracy a ostatnio strasznie chrapie :eek:

hihihh u mnie w pracy jest taki kierowca karetki, tak chrapie na dole ze ja na pierwszym pietrze słysze go w nocy hehehehehe :happy::happy::happy:

R tez czasem chrapie ale musi byc baaaardzo zmeczony!!!!
zawsze go wtedy szczypie w nogi heheheh

1. sofa jest :-)
2. szezląg jest :-)
3. będzie piknie jak jutro to przyjedzie i sobie zmontujemy ! :-) :-) :-)
ale najpierw
4. przemalować salon musimy na jakiś pastelowy kawowo-kakaowo-mleczny kolorek :-)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

reklama
ja tez chce remont i nowe meble.............ostatnio stwierdziłam, ze nie chce mi sie tutaj mieszkac bo mi sie poprostu tutaj nie podoba!!!!!
ale niestety na nic nie ma kaski!!!!!

byłam ostatnio u jednego pana doktora ode mnie z pracy, ale ma mieszkanko urzadzone, nie powiem ze jakos skromnie ale super hiper bogato tez nie, zrobione z pomyslem!!!!baprawde extra..........no i teraz zachorowałam na remont!!!!!

jeszcze w sobote ide na parapetowke do kolezanki.............i tez mnie bedzie katowac jej super nowa kuchnia...........

Do góry