reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
SERDECZNE żYCZENIA DLA SOLENIZANTEK!!!!
WSZYTSKIEGO NAJ IWON I KREDZIU
jawprezencieduzaxt2.jpg

kasia miłego ogladania...........:happy::happy::happy:

a ja zasiadłam z herbatka i płateczkami..........cos za mna chodzi, ze tak napisze, cosbym zjadła......plateczki sobie wybacze o tej porze!!!

My też chodzimy spać coś koło 21 a ostatnio nawet około 22, ale za to śpimy do 9 :tak::tak::-):-):-)
hehe my tez tak śpimy ostatnio a kłade Weronike o 20stej :tak:
rano punkt 5.30 dziecko wstaje, woła mama am i jak wypije butle mleka to spi dalej do 9.00 . to lubie :tak:

zrobie sobie herbate,obiore jabłko i wracam. Z drinka zrezygnowałam bo mam diete :tak:

reklama
Do góry