reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
kasia miłego ogladania...........
a ja zasiadłam z herbatka i płateczkami..........cos za mna chodzi, ze tak napisze, cosbym zjadła......plateczki sobie wybacze o tej porze!!!
a ja zasiadłam z herbatka i płateczkami..........cos za mna chodzi, ze tak napisze, cosbym zjadła......plateczki sobie wybacze o tej porze!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
hehe my tez tak śpimy ostatnio a kłade Weronike o 20stejMy też chodzimy spać coś koło 21 a ostatnio nawet około 22, ale za to śpimy do 9 :-):-):-)
rano punkt 5.30 dziecko wstaje, woła mama am i jak wypije butle mleka to spi dalej do 9.00 . to lubie
zrobie sobie herbate,obiore jabłko i wracam. Z drinka zrezygnowałam bo mam diete
Joaska
Lipcowe mamy '05
jabłko jest, herbata jest, elfik jest
mmmmmm smakowity zestaw hehehehe
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja tez bym sie napiła np. pinacoladki albo malibu..............
za nastepna wyplate schleje sie drineczkami hehehe
mmmm malibu miodzio
ja sie na bank schleje jak mi sie siostrzenica urodzi bede pic aż padne hehe
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej kochane chociaz czesciowo postaram sie nadrobic.......................bo zaraz chyba mykam lulac (a dopiero co wstalam bo tyminski nas ululal)
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kredzia a Ty nie pijesz dzisiaj nic? a tort był? Spac tak wcześnie w urodziny??? nie no nie wolno!!hej kochane chociaz czesciowo postaram sie nadrobic.......................bo zaraz chyba mykam lulac (a dopiero co wstalam bo tyminski nas ululal)