reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:-) Po trzecie: byliśmy dzis grupowo w przychodni na badaniu/mierzeniu/ważeniu/ szczepieniu. Julka mała i lekka (74 cm i 8350g!), dziewczynka miesiac starsza - głowę większa i 3 kg cięższa :-(
a szczepienia - jak zwykle :baffled: - okazało sie być koszmarem. Julia zaczęla od kręcenia głową na widok pani Doktor :no: :no: :no: A potem trzy kłucia i trzy potężne strzykawki :szok: . a po każdym ukłuciu okropny płacz :sick: :sad: było mi jej tak potwornie żal ... :sorry: :sorry::sorry::sorry:
ale już w samochodzie, z 4 nowymi naklejkami w łapce (i pudełkiem po szczepionce!) gruchała do nas wesoło :tak:

tylko mąż trochę zdziwiony, że tak strasznie męcza te dzieci.... Wiecie, on pierwszy raz był z Julka na badaniach w przychodni :-D

reklama
Cytat:
Napisał DASARIA
a jeszcze zapomniałm się pochwalic; jestem ruda! :szok: :szok:

łoś jak przyszedł z pracy to powiedział, że ładnie wyglądam, ale jego mina mówiła coś zupełnie innego :cool2: :eek:

ale co tam, raz się żyje, do wiosny mam nadzieję, że uda mi się wygladac bardziej normalnie :confused: :eek: :cool2: :-)

bez zdjęcia się nie liczy :-p

zgadzam się całkowicie! :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: -- prosimy o zdjęcie :-)

Cytat:
Napisał DASARIA
a jeszcze zapomniałm się pochwalic; jestem ruda! :szok: :szok:

łoś jak przyszedł z pracy to powiedział, że ładnie wyglądam, ale jego mina mówiła coś zupełnie innego :cool2: :eek:

ale co tam, raz się żyje, do wiosny mam nadzieję, że uda mi się wygladac bardziej normalnie :confused: :eek: :cool2: :-)

bez zdjęcia się nie liczy :-p

zgadzam się całkowicie! :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: -- prosimy o zdjęcie :-)

heheheheh no dasario kochana zostałaś przegłosowana!:tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

ech wyjec się włączył.... narka....yyyy.... nerka:-) :-) :-)

birthday14hz7.gif

Kochana Iwonko, kochana Kredziu!!
Z okazji urodzin życzę Wam...
[FONT=Times New Roman,Times,serif]Snów sadem pachnących ,
myśli lekkich jak motyle ,
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu...
[/FONT]

[FONT=Times New Roman,Times,serif][/FONT]

reklama
A tak w ogóle to dzień dobry!!!:-)

Dasario ja też jestem za zdjęciem!!!! Pokaż nam się !!!!!:tak::tak::tak:

Hanti dla pewności zbadaj się!!! Te kleszcze to takie cholerstwo...

Do góry