reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kasiu ( hanti) z ta boreliozą to jest tak, ze zaraz po usunieciu, albo jeszcze przed usunieciem wystepuje duzy rumien wokol kleszcza albo sladu po Nim, jesli nie wystapił w ciagu tygodnia od ugryzienia to borelioza jest chyba wykluczona......
moze to Twoje osłabienie jest spowodowane poprostu osłabieniem jesiennym????

reklama
Elfik, gratulacjony z okazji spadku wagi :cool2: Ja też Wam sie przyznam, ze od tygodnia jestem na diecie i nie wchodzę na wagę, ale efekty czuję już po sobie. I okazało się, że najlepsza metoda dla mnie, to "dojrzeć do odchudzania". Jak nie miałam weny na to, nie robiłam nic na siłę i cieszyłam się urokami smakowania pyszności. Aż nagle nadszedł moment (wiedziałam, że nadejdzie ;-) ) w którym dieta rozpoczęła się samoistnie i bez większego problemu. Ponieważ miałam katar, to mniej jadłam i tak już zostało. Moja dieta polega na tym, że:
1. nie jem słodyczy
2. jem śniadanie i obiad, a zrezygnowałam z kolacji. Tylko jakiś owoc i herbatak z cytrynką :tak:
A co do Twojej teorii elfik nt. zależności- fajna mama- grzeczne dziecko, to wynika z niej, ze jestem wstrętną babą :eek: Kornelek robi już postępy, widzimy to, ale nadal, podobnie jak gazelaczkowy Maciuś testuje swoich strauszków, używając do tego baaardzo wysokich tonów :baffled: jesteśmy niewzruszeni, ale opłacało się. Przykład: młody często spierdziela jak próbuję go ubrać. I wtedy nie biegam już za nim, oj nie, tylko z uporem maniaka, spokojnie i stanowczo mówię mu: chodź do mamy natychmiast, muszę cię ubrać. I tak Cię ubiorę, a im wcześniej to zrobię, tym szybciej pójdziesz się bawić. I wiecie, ze to skutkuje? :tak: Przy czym muszę wtedy zmieniać zawsze tembr głosu na poważny i groźniejszy..he he, niezła zabawa ;-)

no to trzymam kciuki Iwonko za Twoja diete
moja wyglada identycznie tylko ja jeszcze ćwicze codziennie i pije ta herbate cudowną :tak:
Co do tej teorii jaka mama takie dziecko to źle mnie zrozumiałyscie bo to było konkretnie do Edytki pisane. Ja poprostu wiedząc jaka jest Edytka, taka zawsze opanowana, poukładana, trzeźwo i mądrze na zycie patrząca , z każdego posta jak go czytam dociera do mnie taka fala spokoju,co tez potwierdziło sie po spotkaniu na żywo :tak: nawet jak sie denerwuje to tak z klasą i dlatego nie wyobrażam sobie Juleczki innej i tyle. Taki łobuz jak na przykład moja Weronika jakoś mi do Niej nie pasuje :tak:

Ja bym chciałą z wami poklikać ale niestety moje dziecko wszystko rozwala i co chwila jestem zmuszona doprowadzać mieszkanie do ładu!!:baffled::baffled:
Układałam już ciuchy w szafce, zabawki kąpielowe w łazience i już mam stos butów wywalonych z szafki które czekają na ułożenie....:sick::nerd::eek:
Bleeeeee.....ja chce lato!!!!!

jestem :-):-):-)

własnie pałaszuje drugie sniadanko...............oj pojdzie mi w boczki hehehehe

niunka
jak przygotowania do imprezki?????

elfik
wracaj szybko, miłego spacerku!!!!

reklama
Do góry