reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kasiu ( hanti) z ta boreliozą to jest tak, ze zaraz po usunieciu, albo jeszcze przed usunieciem wystepuje duzy rumien wokol kleszcza albo sladu po Nim, jesli nie wystapił w ciagu tygodnia od ugryzienia to borelioza jest chyba wykluczona......
moze to Twoje osłabienie jest spowodowane poprostu osłabieniem jesiennym????

reklama
Elfik, gratulacjony z okazji spadku wagi :cool2: Ja też Wam sie przyznam, ze od tygodnia jestem na diecie i nie wchodzę na wagę, ale efekty czuję już po sobie. I okazało się, że najlepsza metoda dla mnie, to "dojrzeć do odchudzania". Jak nie miałam weny na to, nie robiłam nic na siłę i cieszyłam się urokami smakowania pyszności. Aż nagle nadszedł moment (wiedziałam, że nadejdzie ;-) ) w którym dieta rozpoczęła się samoistnie i bez większego problemu. Ponieważ miałam katar, to mniej jadłam i tak już zostało. Moja dieta polega na tym, że:
1. nie jem słodyczy
2. jem śniadanie i obiad, a zrezygnowałam z kolacji. Tylko jakiś owoc i herbatak z cytrynką :tak:
A co do Twojej teorii elfik nt. zależności- fajna mama- grzeczne dziecko, to wynika z niej, ze jestem wstrętną babą :eek: Kornelek robi już postępy, widzimy to, ale nadal, podobnie jak gazelaczkowy Maciuś testuje swoich strauszków, używając do tego baaardzo wysokich tonów :baffled: jesteśmy niewzruszeni, ale opłacało się. Przykład: młody często spierdziela jak próbuję go ubrać. I wtedy nie biegam już za nim, oj nie, tylko z uporem maniaka, spokojnie i stanowczo mówię mu: chodź do mamy natychmiast, muszę cię ubrać. I tak Cię ubiorę, a im wcześniej to zrobię, tym szybciej pójdziesz się bawić. I wiecie, ze to skutkuje? :tak: Przy czym muszę wtedy zmieniać zawsze tembr głosu na poważny i groźniejszy..he he, niezła zabawa ;-)

no to trzymam kciuki Iwonko za Twoja diete
moja wyglada identycznie tylko ja jeszcze ćwicze codziennie i pije ta herbate cudowną :tak:
Co do tej teorii jaka mama takie dziecko to źle mnie zrozumiałyscie bo to było konkretnie do Edytki pisane. Ja poprostu wiedząc jaka jest Edytka, taka zawsze opanowana, poukładana, trzeźwo i mądrze na zycie patrząca , z każdego posta jak go czytam dociera do mnie taka fala spokoju,co tez potwierdziło sie po spotkaniu na żywo :tak: nawet jak sie denerwuje to tak z klasą i dlatego nie wyobrażam sobie Juleczki innej i tyle. Taki łobuz jak na przykład moja Weronika jakoś mi do Niej nie pasuje :tak:

Ja bym chciałą z wami poklikać ale niestety moje dziecko wszystko rozwala i co chwila jestem zmuszona doprowadzać mieszkanie do ładu!!:baffled::baffled:
Układałam już ciuchy w szafce, zabawki kąpielowe w łazience i już mam stos butów wywalonych z szafki które czekają na ułożenie....:sick::nerd::eek:
Bleeeeee.....ja chce lato!!!!!

jestem :-):-):-)

własnie pałaszuje drugie sniadanko...............oj pojdzie mi w boczki hehehehe

niunka
jak przygotowania do imprezki?????

elfik
wracaj szybko, miłego spacerku!!!!

reklama
Do góry