reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

wyglosilam rodzince wyklad na temat tego ZE TO JA WYCHOWUJE MOJE DZIECKO potem kazalam byc cicho i mala w koncu zasnela.Ja teraz od razu sie najezam jak ktos "zyczliwy" z rodziny udziela mi rad na temat tego jak mam wychowywac Weronike bo przypomina mi to moja batalie z prawie calym swiatem kiedy przestawilam weronike na butelke. raz to przezylam i drugi raz sie nie dam zapedzic w kozi rog :no:

Elficzku, bardzo, bardzo podoba mi się twoje podejscie do sprawy, a wszelakie rady typu "a może jest głodny i dlatego płacze" mnie wkur...ją na maksa :-)

reklama
Asiu przygotowania jeszcze daleko w polu...:baffled:Jakoś nie mam weny. Do tego rozwydrzone wszystkorozwalające, przyklejone do mojej nogi dziecko:sick::wściekła/y:(własnie przed chwilą sprzątnęłam resztki kryształowej popielniczki, która wyladowała na podłodze z hukiem):nerd:
Wymiękam....

- oprócz pokazywania zwierzątek i udawania ich odgłosów naśladuje tarzana :-) (wali się w piersi i woła Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, a nauczylam Go gdy musialam oklepywać piersiki mascią ;) );-) :tak:

Gazelka, koniecznie musisz to nagrać i nam pokazać :-)

A co do Maciejasowych zdolności, to on od początku był przodownikiem pracy wśród lipcowych dzieciaczków :-D

po rozwieszeniu prania, posprzataniu zabawek w całym domu wkoncu moge usiasc z kawa.......:happy::happy::happy:

gazelka
ja tez chetnie zobacze jak Maciejka udaje tarznana..........hehehe
qrteczka kiedy ja wkoncu zawitam do tej warszawki..........mam nadzieje, ze bedzie jakies zaproszenie na parapetowke hehehe :cool2::cool2:

Moc życzeń dla naszych nastolatek Iwonki i Sylwii!!!!!!!Ja wam życzę tylko jednego: duużo zdrówka dla was i waszych mężczyzn dużych i małych. Wszystko inne, według mnie najważniejsze, już macie: kochających chłopaków i przecudne dzieciaczki. Cóż innego można od życia chcieć?? A jak będzie zdrówko, to wszystko inne też się ułoży.
Miliony buziaków z głębi serca :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

gazelaczek! a ja - po wielokrotnych próbach - nauczyłam Julkę smarować buzię kremem: wklepujemy jak pani w reklamie!!! :elvis: :elvis: :elvis:

elfiko - u mnie sytuacja podobna :baffled: trzy tysiące życzliwych osób a z prawdziwymi kłopotami zostajemy z Julią same :-(

Joaska - u mnie w pracy już pora na obiadek: zaraz gonię do knajpy na dole po włoską sałatke z kurczaczkiem:cool2:

Kredziu :elvis: :cool2: :elvis: :cool2: :elvis: :cool2: dla Ciebie kochana! Żebyś była taka ciepła i z serduchem na dłoni, jak dotychczas. I żebyś zawsze miała wokół siebie takie same osoby, bo tylko na to zasługujesz :tak:

Hanti, Kredzia dziękuję za życzenia dla mnie :-) Hanti prawie trafiłaś- post został wysłany o 00:17 a ja skończyłam.....lat o 00:15 :cool2:

Właśnie, dopadła mnie dziś pierwsza depresja urodzinowa kobiety przed 30-ką :baffled: Kurcze, 27 lat, to już nie prtzelewki. No same powiedzcie, 25, 26 brzmi jeszcze ładnie, ale 27? :szok:
W dodatku moja mama wysłała mi piękne życzenia, których pierwsze zdanie brzmiało mniej więcej tak: życzę Ci z okazji, nie napiszę których urodzin, bo w pewnym wieku kobiety lat nie liczą :szok: :szok: :szok:

Buuuu, jestem stara :-( Idę na lody...Jak wrócę do domu po pracy

Witam,

Iwon-podstarzała rówieśniczko 100 lat ;-):-):cool2::elvis:

A tak na serio to też mnie łapia doły, że już tyle lat minęło i trzeba kremy przeciwzmarszczkowe używac :cool2: :-p :zawstydzona/y: :eek:

no to trzymam kciuki Iwonko za Twoja diete
moja wyglada identycznie tylko ja jeszcze ćwicze codziennie i pije ta herbate cudowną :tak:
Co do tej teorii jaka mama takie dziecko to źle mnie zrozumiałyscie bo to było konkretnie do Edytki pisane. Ja poprostu wiedząc jaka jest Edytka, taka zawsze opanowana, poukładana, trzeźwo i mądrze na zycie patrząca , z każdego posta jak go czytam dociera do mnie taka fala spokoju,co tez potwierdziło sie po spotkaniu na żywo :tak: nawet jak sie denerwuje to tak z klasą i dlatego nie wyobrażam sobie Juleczki innej i tyle. Taki łobuz jak na przykład moja Weronika jakoś mi do Niej nie pasuje :tak:

hmmm, no dziękuję szanownej koleżance za takie o mnie zdanie hehe!
Wyszło na to żem flegma ?:laugh2: :laugh2: :laugh2: :-p :-p :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

ps. jak się denerwuję to nie z klasą hhehe, rzucam mięchem na prawo i lewo:cool2: :cool2:

reklama
Do góry