reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

cmok1vs6.gif
Iwon
urodzinyss5.gif
cmok1vs6.gif
kwiat3sx2.gif

Samych szczęśliwych dni w życiu,
uśmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni,
lata zimą i wiosny jesienią,
to o czym marzysz - by Twoje było,
a czego pragniesz by się spełniło.

Zyczy hanti z dzieciakami

reklama
Kredziu jak się czujesz???
bo ostatnio tez jakieś grypsko Cię brało.......:baffled: :confused:

dzieki kochana................ale cos podle lekko gardlo mnie znowu nachodzi i niby jakis lekki katar a czasami jak mnie najdzie zatkany nos dusze sie !!!!!!!!

dobrze ze juz na dniach bede miala ksiazeczke wiec jakby co lekarz moze dopomoc ;)

buuuuu nie bylam pierwsza :baffled: ;-)

coc podrzucialm wam na zooo a raczej kasia :-* na moja prosbe dziekuje

maniulka rety to tak zlecialo !!!!!!!!! kochana trzymam kciukaski goraco za ciebie maluszki i za lukasza zeby szybciorkiem wam ten czas zlecial !!!!:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

kasiu slicznie dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
bardzo mi sie podoba ten ozdobnik z kwiatkiem ..........taki tatuazowy :)

a z tym ze nie bylam pierwsza nie chodzilo mi o zyczonka dla mnie tylko ze nie udalo mi sie pierwszej zlozyc dla naszej iwonki ktorej swoja droga dzis chyba nie bylo :confused:

reklama
Do góry