reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cmok1vs6.gif
Iwon
urodzinyss5.gif
cmok1vs6.gif
kwiat3sx2.gif

Samych szczęśliwych dni w życiu,
uśmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni,
lata zimą i wiosny jesienią,
to o czym marzysz - by Twoje było,
a czego pragniesz by się spełniło.

Zyczy hanti z dzieciakami

reklama
Kredziu jak się czujesz???
bo ostatnio tez jakieś grypsko Cię brało.......:baffled: :confused:

dzieki kochana................ale cos podle lekko gardlo mnie znowu nachodzi i niby jakis lekki katar a czasami jak mnie najdzie zatkany nos dusze sie !!!!!!!!

dobrze ze juz na dniach bede miala ksiazeczke wiec jakby co lekarz moze dopomoc ;)

buuuuu nie bylam pierwsza :baffled: ;-)

coc podrzucialm wam na zooo a raczej kasia :-* na moja prosbe dziekuje

maniulka rety to tak zlecialo !!!!!!!!! kochana trzymam kciukaski goraco za ciebie maluszki i za lukasza zeby szybciorkiem wam ten czas zlecial !!!!:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

kasiu slicznie dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
bardzo mi sie podoba ten ozdobnik z kwiatkiem ..........taki tatuazowy :)

a z tym ze nie bylam pierwsza nie chodzilo mi o zyczonka dla mnie tylko ze nie udalo mi sie pierwszej zlozyc dla naszej iwonki ktorej swoja droga dzis chyba nie bylo :confused:

reklama
Do góry