reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
zaraz zapakuje komp, gaba jeszcze spi, tymul mam nadzieje ze usnie w samochodzie, wylatujemy dosc pozno bo o 22 wiec pewnie maludy padna...
mam nadzieje ze obejdzie sie bez wielkiego placzu, bo strasznie sie go boje :baffled:

no nic..jak tylko bede w sieci dam znac co i jak
trzymajcie sie cieplo

o kurcze ..normalnie nie wierze ze to sie dzieje :szok: ;-) :elvis:

dobra KObiety!!!

wpadam powiedziec ostatnie pa zza oceanu :tak: :eek: :cool2:

za 2h zamykam za soba drzwi, ostatni raz spogladam w okna i jade do Chicago....
cala sie trzese od wczoraj rycze :eek: ...z sasiadami juz sie wyscsikalam co spowodowalo jeszcze wiekrzy bek
zamykam na jakis czas rozdzial Milwaukee...hm....dziwnie mi jakos
dlonie mi sie trzesa...........glupia jestem nie? :-p :eek: :tak:

smutno mi i zarazem fanie...nowe wyzwania przed nami i mama moja ktorej zrobie niespodzianke ;-)

scsikam Was mocno i do...............zobaczenia!!!!!!!! :tak: :elvis:

o rany Maniula trzymam kciuki za Was!! Spokojnego lotu wam zycze, wyladuj szczesliwie na polskiej ziemi a potem dopadaj kompa i dawaj znac co u Was!!!
elwiski :elvis: :elvis: :elvis:

I ja juz dawno nie pisalam co Maciejek umie :) Generalnie to mam wrażenie, że On się rozwija w inną stronę niż reszta dzieci. No więc po kolei..
- mało mówi - największy wyczyn to "kto tam?", co generlanie i tak brzmi jak "tato", ale w specyficznej intonacji
- ślicznie naśladuje intonację - różne wyrażenia próbuje powtarzac, ale wymawia coś zupelnie innego, za to wlasnie mowi w takiej melodii jak usłyszał
- jest samochodowym maniakiem i uwielbia inne "dzidzi"
- konstruktor na calego - ciągle coś buduje, przestawia, wkłada i wyjmuje, przekłada z miejsca na miejsce itp...
- umie posegregować rzeczy różnego typu
- rozumie praktycznie wszystko i wykonuje mnóstwo polecen
- nocnik jest fajny - głównie na głowie. Jeszcze nigdy nic nie zrobił do nocnika - ale to może dlatego, że sadza się Go ubranego ;-) :-) Ale po co przechładzać tyłek, skoro i tak ucieka z tronu po 30 sekundach??????
- uwielbia dzieci i tatusia
- przylepa na całego i ma różne metody napadania na człowieka, żeby sie "pomiziać" :-)
- oprócz pokazywania zwierzątek i udawania ich odgłosów naśladuje tarzana :-) (wali się w piersi i woła Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, a nauczylam Go gdy musialam oklepywać piersiki mascią ;) )
- zna wszystkie książeczki i wie gdzie co jest
- uwielbia posiadywac na swoim foteliku, ale tez nadszedl czas na kolejny etap - wspinamy sie na wszystko i skaczemy :szok: :szok: :szok:
- zębów sztuk szesnaście, ale reszta w drodze, bo c.h.o.l.e.r.a mała w nocy krzyczy

ufff.. tyle pamiętałam ;-) :tak:

MANIU - BUZIAKI! POWODZENIA I CZEKAMY NA CIEBIE!!!!!! WSZYSTKIE BĘDZIEMY O TOBIE MYSLEĆ, TĘSKNIĆ I CZEKAĆ!!!!!!!!!!!! sUPER ŻE BĘDZIESZ BLIŻEJ NAS :-) :-) :-)

No i lece kochane do mojego erotomana :-) Ostatnio tylko nadrabiam i nie mam czasu żeby poklikać. Ale gdy kupię juz mieszkanko, będę częściej zaglądać.

dobranocki!!!!!!!!!!! :elvis: :elvis: :elvis:

I ja juz dawno nie pisalam co Maciejek umie :) Generalnie to mam wrażenie, że On się rozwija w inną stronę niż reszta dzieci. No więc po kolei..
- mało mówi - największy wyczyn to "kto tam?", co generlanie i tak brzmi jak "tato", ale w specyficznej intonacji
- ślicznie naśladuje intonację - różne wyrażenia próbuje powtarzac, ale wymawia coś zupelnie innego, za to wlasnie mowi w takiej melodii jak usłyszał
- jest samochodowym maniakiem i uwielbia inne "dzidzi"
- konstruktor na calego - ciągle coś buduje, przestawia, wkłada i wyjmuje, przekłada z miejsca na miejsce itp...
- umie posegregować rzeczy różnego typu
- rozumie praktycznie wszystko i wykonuje mnóstwo polecen
- nocnik jest fajny - głównie na głowie. Jeszcze nigdy nic nie zrobił do nocnika - ale to może dlatego, że sadza się Go ubranego ;-) :-) Ale po co przechładzać tyłek, skoro i tak ucieka z tronu po 30 sekundach??????
- uwielbia dzieci i tatusia
- przylepa na całego i ma różne metody napadania na człowieka, żeby sie "pomiziać" :-)
- oprócz pokazywania zwierzątek i udawania ich odgłosów naśladuje tarzana :-) (wali się w piersi i woła Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, a nauczylam Go gdy musialam oklepywać piersiki mascią ;) )
- zna wszystkie książeczki i wie gdzie co jest
- uwielbia posiadywac na swoim foteliku, ale tez nadszedl czas na kolejny etap - wspinamy sie na wszystko i skaczemy :szok: :szok: :szok:
- zębów sztuk szesnaście, ale reszta w drodze, bo c.h.o.l.e.r.a mała w nocy krzyczy

ufff.. tyle pamiętałam ;-) :tak:

zdolniacha na maxa!!!!!

reklama
Elfik miłam Ci kochana pogratulować
schudłaś 1,5kg ..............extra wynik,
ja juz do końca życia chyba będe,tylko tyć:-(

liczę na cuda z obciąznikami

tak, tak elfik- gratulacjony !!!! tym bardziej, że u mnie ostatnio porażeczka na całej linii
dzieki kochane. Szybko poszlo i mam nadzieje ze te pozostale 1,5 tez uda mi sie zrzucic :tak:
pomogly w moim wypadku te cwiczenia szalone ,zero slodyczy i przed kazdym posilkiem herbatka SZCZUPLA LINIA
VITAX / Linia Wellness

Do góry