reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Przepraszam ze mnie nie bylo, ale mega zmeczenie ostatnio mnie zatakowalo i nie chcialo odpuscic:eek: .
Ale wierze ze koniec 3 msc przyniesie odmiane i znow bede tryskac energia:-D .

U nas wszystko gra - zdrowko dopisuje:-)
AniuG fajnie,że u Was wszystko dobrze,
odpoczywaj kochana ile się da,
bo to teraz najważniejsze,
a jak bedzies zmieć siłę to do nas powrócisz:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Elfik Weronika Taka śliczna panienka,
tylko całować i całować i całować:tak: :tak: :tak:
(moja Otylcia to jeszcze taka dzidzia),

a te spojrzenie,jak pozuje,takie uwodzicielskie............;-) :-)
miodzio córeczka!!!!! słodziaczek na całego!!!!!

i prosze więcej nie narzekać na takie kochane dziecko!!!!

Aniu.G fajnie, że się nam pokazałaś !!!

Joasiu- witaj wieczorkiem :-)

Hanti :elvisek: dla Ciebie :elvis:

......
zakupiłam sobie winko czerwone, wytrawne i sobie sączę...

.......
wiecie co, tak się zastanawiam co slychać u Gosiczki- wrześnióweczki, macie jakieś wieści jak sobie radzi ?

ZASNELA!!!!!!!!!! HURAAAAAAAA!!
juz dawno nic mnie tak nie ucieszylo jak to ze moglam wreszcie polozyc dziecko spac :tak:
Naprawde staram sie jak moge i naprawde mam bardzo duzo cierpliwosci dla mojego potwora ale w takie dni jak dzisiaj nie daje rady psychicznie :no:
Mam @ co juz wywoluje u mnie spadek nastroju przepieknie nazwany przez mojego losia zgonem radosci zycia :-p to jeszcze ostatnio zycie tak mi dowalilo ze szok :-(
w takich chwilach chcialoby sie miec przynajmniej dziecko grzeczne jak na przyklad Julka E_mamowa a tu klops :-(
swoja droga Edytko nie ma sie co dziwic ze masz taka grzeczna coreczke- mama spoko babeczka to i dziecko na medal :tak:

kobietki tymi problemami z zasypianiem maluchow sie nie przejmujcie , weronika tez tak czasami ma ale ja nie reaguje na jej histerie, trzeba przeczekac i przechodzi :tak: sprawdzilam
Dasario ja juz tez bylam w takiej sytuacji ale sie nie poddalam :no: wyglosilam rodzince wyklad na temat tego ZE TO JA WYCHOWUJE MOJE DZIECKO potem kazalam byc cicho i mala w koncu zasnela.Ja teraz od razu sie najezam jak ktos "zyczliwy" z rodziny udziela mi rad na temat tego jak mam wychowywac Weronike bo przypomina mi to moja batalie z prawie calym swiatem kiedy przestawilam weronike na butelke. raz to przezylam i drugi raz sie nie dam zapedzic w kozi rog :no:

Elfik Weronika Taka śliczna panienka,
tylko całować i całować i całować:tak: :tak: :tak:
(moja Otylcia to jeszcze taka dzidzia),

a te spojrzenie,jak pozuje,takie uwodzicielskie............;-) :-)
miodzio córeczka!!!!! słodziaczek na całego!!!!!

i prosze więcej nie narzekać na takie kochane dziecko!!!!
dzieki kochana :elvis: :elvis: :elvis:
ale wierz mi ze to kochane dziecko mnie czasami wykancza :eek: :-p

swoja droga Edytko nie ma sie co dziwic ze masz taka grzeczna coreczke- mama spoko babeczka to i dziecko na medal :tak:
Ewelina,że tak powiem................
ja Cię kobieto przywołuje do przyzwoitości!!!!!!!!

Tobie nic nie brakuje,a że masz żywe dziecko,
trudno po kimś to ma i niekoniecznie po Tobie:no: :no: :no:

ja mam dwoje żywych dzieci i co Kocham je takie,
bo są moje i tylko moje!!!!!!

Hej dziewczyny :)

Teraz siedze przy garach i myśle nad jakimiś daniami. W piątek i sobote mamy nawał gości z okazji naszej 5 rocznicy ślubu i przy okazji moich zbliżających się ćwierćwiekowych urodzin:baffled: W piątek przychodzą znajomi, w sobote rodzinka! W sumie przez chałpe przewali mi się około 30 osób!!!!:szok::szok::szok:

Niuńka - fajnie Cię znow widziec :-)
Czy cwiercwiecze to oznacza 25 lat?
Lecę dalej nadrabiac ;)

reklama
Nianiu ja dopiero od podziełku mam "misję tetra" bo na weekend wyjeżdzam i nie było by sensu przed tym cos zaczynac, przerywac a potem od nowa, wiec ruszam pełna para w poniedziałek... i w związku z tym powiem Wam ze mam juz troche dosc tego ciągłego szkolenia:
kuby w usypianiu
psa w niewyciu
babci w niero
3zpieszczaniu itd. itd....

hihihihihi bo Wy ambitne babki jesteście :tak: :tak: :tak: ja niestety kłade laskę na wszystko co tylko sie da :cool2: :dry: ( a pamiętam jak byłam w ciąży i z pełnym zadęciem opowiadałam jak to moje dziecko będzie z nocnika korzystać w wieku 6 miesięcy bo kto to widział żeby półtoraroczne dziecko w pieluchy srało - HAHAHAHAHAHAHHAHAHA:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: )

Do góry