reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dzień doberek kobitki :)chyba jako pierwsza się zerwałąm dzis z wyrka ;Dno ale to napewno nie z samwoli...synuś nie dał mi posapac,jak zawsze zresztą ;)dziś u nas<Łódż>piękne słoneczko za oknem aż chce się iść na zpacerek....tak piszecie ,że zaopatrujecie się w ciuszki dla dzidzi...ach,....milusie to :)ja mam to szczeście,że akurat przez ostatni roczek 3 moje kuzyneczki rodziły dzieciaczki,a więc o ciuszki to nie musiałam sie martwić :)a pamiętam jak synka rodziłąm to miałam szał na kupowanie...nie było chyba od 7 miesiąca wyjścia na zakupy i nie zachaczenia o sklepik z odzieżą dziecięca ;D

reklama
;D ;D Witam i ja ze słonecznego dziś miejsca (Białystok) :-) u mnie pogoda śliczna... :-)
Wczoraj była u lekarza i z Dzidzią wszystko super... :-)
nastepna wizyta 6 czerwca:-)

Witam
Melduje że pod Warszawą też jest sloneczko, wiec zaraz lece do sklepiku - bedzie zupka pieczarkowa. Dzisiaj to i humorek jakis lepszy - to chyba wczoraj była pogoda bo normalnie łzy same mi leciały jak grochy brrrr. Mąż powiedziła że taki mały bóbr jestem hi hi hi.

Dzien dobry :) a u mnie sloneczka jakos nie widac ale jeszcze moze sie ujawni.
Wlasnie zjadlam sniadanko i teraz przydalo by sie przekasic jakies male slodkie co nieco ;D
A moj maz to jeszcze spi, leniwiec, ma na noc do pracy i teraz nadrabia na zapas hihihi

oj dziewczyny zaraz szału dostane chyba...7 miesiąc a moje mdłości wcale mnie nie opuściły :( rano gdy tylko oczka otworze to albo tak mnie małe kopie ,że co minute biegam siusiu,albo jest mi strasznie niedobrze i nic nawet przegryść nie moge...czy to jest normalne żeby jeszcze mieć mdłości??a może ja ajkaś inna kosmitka jestem co?? ;)

hmmm...ja to mam ochote na czereśnie ,ale niestety nie moge nigdzie dostać;-[ :(szukałąm we wszystkich chyba markietach i nic :mad:

graszko ja cala noc (juz druga zreszta) sie meczylam z dziwactwami w zoladku. Lapie mnie co chwila zgaga i bierze mnie na wymioty. No niestety mnie sie lapia wszystkie dolegliwosci mam nadzieje, ze porod mi to zrekompensuje i bedzie lekki ;D

reklama
Tusia...hihi też mam nadzieję,że może ta nasza matka natura zamiast jakiegoś bzika to sprawi prezęcik i pomoże z porodem ;)

Do góry