reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzień doberek kobitki :)chyba jako pierwsza się zerwałąm dzis z wyrka ;Dno ale to napewno nie z samwoli...synuś nie dał mi posapac,jak zawsze zresztą ;)dziś u nas<Łódż>piękne słoneczko za oknem aż chce się iść na zpacerek....tak piszecie ,że zaopatrujecie się w ciuszki dla dzidzi...ach,....milusie to :)ja mam to szczeście,że akurat przez ostatni roczek 3 moje kuzyneczki rodziły dzieciaczki,a więc o ciuszki to nie musiałam sie martwić :)a pamiętam jak synka rodziłąm to miałam szał na kupowanie...nie było chyba od 7 miesiąca wyjścia na zakupy i nie zachaczenia o sklepik z odzieżą dziecięca ;D

reklama
;D ;D Witam i ja ze słonecznego dziś miejsca (Białystok) :-) u mnie pogoda śliczna... :-)
Wczoraj była u lekarza i z Dzidzią wszystko super... :-)
nastepna wizyta 6 czerwca:-)

Witam
Melduje że pod Warszawą też jest sloneczko, wiec zaraz lece do sklepiku - bedzie zupka pieczarkowa. Dzisiaj to i humorek jakis lepszy - to chyba wczoraj była pogoda bo normalnie łzy same mi leciały jak grochy brrrr. Mąż powiedziła że taki mały bóbr jestem hi hi hi.

Dzien dobry :) a u mnie sloneczka jakos nie widac ale jeszcze moze sie ujawni.
Wlasnie zjadlam sniadanko i teraz przydalo by sie przekasic jakies male slodkie co nieco ;D
A moj maz to jeszcze spi, leniwiec, ma na noc do pracy i teraz nadrabia na zapas hihihi

oj dziewczyny zaraz szału dostane chyba...7 miesiąc a moje mdłości wcale mnie nie opuściły :( rano gdy tylko oczka otworze to albo tak mnie małe kopie ,że co minute biegam siusiu,albo jest mi strasznie niedobrze i nic nawet przegryść nie moge...czy to jest normalne żeby jeszcze mieć mdłości??a może ja ajkaś inna kosmitka jestem co?? ;)

hmmm...ja to mam ochote na czereśnie ,ale niestety nie moge nigdzie dostać;-[ :(szukałąm we wszystkich chyba markietach i nic :mad:

graszko ja cala noc (juz druga zreszta) sie meczylam z dziwactwami w zoladku. Lapie mnie co chwila zgaga i bierze mnie na wymioty. No niestety mnie sie lapia wszystkie dolegliwosci mam nadzieje, ze porod mi to zrekompensuje i bedzie lekki ;D

reklama
Tusia...hihi też mam nadzieję,że może ta nasza matka natura zamiast jakiegoś bzika to sprawi prezęcik i pomoże z porodem ;)

Do góry