reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja tez sie nie martwie informacja ze mam lezec na moim L4 - chyba ze jest to bezwzgledne dla Twojego zdrowia.
Zawsze przeciez mozesz lezec u rodzicow lub gdziekolwiek indziej byle bylo towarzystwo, ktore Ci pomoze:)

reklama
Na poludniu sie rozjasnia - oby tak dalej, bo w niedziele komunia u rodzinki a moja "kreacja" raczej wiosenna:)
Ale co tam: DAM RADE:)

Pozdrawiam z doskoku:)

Cześc dziewczyny w Poznaniu pogoda na przemi,an a ja czuję się fatalnie żołądek mi wysiada i nie mogę jeśc do tego wszystko mnie boli nawet włosy na głowie, zerknęłam tu na chwilkę i wracam do łóżka

usg 3d kosztuje około 100zł bo sama chciałam takie zrobic ale lekarz stwierdził że takie usg niczego nowego nie wniesie jest tylko bradziej przejrzysty obraz i normalne usg w zupełności wystarcza, i też można je nagrac na kasetę co też zrobiłam i teraz mam pierwszy filmik z moją dzidzią ;)

i ja witam :) zza 7 gory zza 7 rzeki gdzie deszcz i burza nie poprawia nastroju

dzis mamy wizyte u lekarza wiec i dzen minie nam szybko

milego popoludnia dla Was!!!

Dzis bylismy u lekarza. Okazalo się, że moje wyniki krwi baaaardzo się poprawiły, wyniki toxo są OK, i w ogole lekarz byl baaaardzo zadowolony ;D Chcial tez malemu zbadac bicie serduszka, ale ten spryciarz tak uciekal! Ostatecznie lekarz stwierdzil ze nie jest w stanie zbadac mojego dziecka, ale mój latający brzuch to ewidentne oznaki tego że wszystko z nim w porządku, hi hi ;D

No i dostalam jeszcze skierowanie do internisty, bo ostatnio ciągle drewieje mi ciało, dusi w gardle i w ogole mam zaslabnięcia. Nie wiecie skąd to sie moze brac? Lekarz mowil ze to nie jest związane wg niego z ciążą i dlatego na interne mnie wysłał. Ale uciążliwe to dolegliwości i najgorzej gdy sie zdarzają w tramwaju albo na ulicy...

reklama
A ja sie dzisiaj czuje tragicznie :-[ Boli mnie zoladek i glowa i ciagle mi sie slabo robi :-[

Do góry