reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Cześc dziewczyny w Poznaniu pogoda na przemi,an a ja czuję się fatalnie żołądek mi wysiada i nie mogę jeśc do tego wszystko mnie boli nawet włosy na głowie, zerknęłam tu na chwilkę i wracam do łóżka
kaśka k
usg 3d kosztuje około 100zł bo sama chciałam takie zrobic ale lekarz stwierdził że takie usg niczego nowego nie wniesie jest tylko bradziej przejrzysty obraz i normalne usg w zupełności wystarcza, i też można je nagrac na kasetę co też zrobiłam i teraz mam pierwszy filmik z moją dzidzią
graszka-po
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
A u nas wychodzi słoneczko
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dzis bylismy u lekarza. Okazalo się, że moje wyniki krwi baaaardzo się poprawiły, wyniki toxo są OK, i w ogole lekarz byl baaaardzo zadowolony ;D Chcial tez malemu zbadac bicie serduszka, ale ten spryciarz tak uciekal! Ostatecznie lekarz stwierdzil ze nie jest w stanie zbadac mojego dziecka, ale mój latający brzuch to ewidentne oznaki tego że wszystko z nim w porządku, hi hi ;D
No i dostalam jeszcze skierowanie do internisty, bo ostatnio ciągle drewieje mi ciało, dusi w gardle i w ogole mam zaslabnięcia. Nie wiecie skąd to sie moze brac? Lekarz mowil ze to nie jest związane wg niego z ciążą i dlatego na interne mnie wysłał. Ale uciążliwe to dolegliwości i najgorzej gdy sie zdarzają w tramwaju albo na ulicy...
No i dostalam jeszcze skierowanie do internisty, bo ostatnio ciągle drewieje mi ciało, dusi w gardle i w ogole mam zaslabnięcia. Nie wiecie skąd to sie moze brac? Lekarz mowil ze to nie jest związane wg niego z ciążą i dlatego na interne mnie wysłał. Ale uciążliwe to dolegliwości i najgorzej gdy sie zdarzają w tramwaju albo na ulicy...
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Gazelaczku no to super że wyniki się poprawiły i z dzidzią ok
reklama