reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja tez sie nie martwie informacja ze mam lezec na moim L4 - chyba ze jest to bezwzgledne dla Twojego zdrowia.
Zawsze przeciez mozesz lezec u rodzicow lub gdziekolwiek indziej byle bylo towarzystwo, ktore Ci pomoze:)

reklama
Na poludniu sie rozjasnia - oby tak dalej, bo w niedziele komunia u rodzinki a moja "kreacja" raczej wiosenna:)
Ale co tam: DAM RADE:)

Pozdrawiam z doskoku:)

Cześc dziewczyny w Poznaniu pogoda na przemi,an a ja czuję się fatalnie żołądek mi wysiada i nie mogę jeśc do tego wszystko mnie boli nawet włosy na głowie, zerknęłam tu na chwilkę i wracam do łóżka

usg 3d kosztuje około 100zł bo sama chciałam takie zrobic ale lekarz stwierdził że takie usg niczego nowego nie wniesie jest tylko bradziej przejrzysty obraz i normalne usg w zupełności wystarcza, i też można je nagrac na kasetę co też zrobiłam i teraz mam pierwszy filmik z moją dzidzią ;)

i ja witam :) zza 7 gory zza 7 rzeki gdzie deszcz i burza nie poprawia nastroju

dzis mamy wizyte u lekarza wiec i dzen minie nam szybko

milego popoludnia dla Was!!!

Dzis bylismy u lekarza. Okazalo się, że moje wyniki krwi baaaardzo się poprawiły, wyniki toxo są OK, i w ogole lekarz byl baaaardzo zadowolony ;D Chcial tez malemu zbadac bicie serduszka, ale ten spryciarz tak uciekal! Ostatecznie lekarz stwierdzil ze nie jest w stanie zbadac mojego dziecka, ale mój latający brzuch to ewidentne oznaki tego że wszystko z nim w porządku, hi hi ;D

No i dostalam jeszcze skierowanie do internisty, bo ostatnio ciągle drewieje mi ciało, dusi w gardle i w ogole mam zaslabnięcia. Nie wiecie skąd to sie moze brac? Lekarz mowil ze to nie jest związane wg niego z ciążą i dlatego na interne mnie wysłał. Ale uciążliwe to dolegliwości i najgorzej gdy sie zdarzają w tramwaju albo na ulicy...

reklama
A ja sie dzisiaj czuje tragicznie :-[ Boli mnie zoladek i glowa i ciagle mi sie slabo robi :-[

Do góry