reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiko ja na moją córeczkę też kupowałam od 62 i powiem ci że nawet z tych szybko wyrastała
Ona jak się urodziła to miała 59 cm także jak by się jeszcze zmieściła w 56 to pewnie nie na długo

reklama
_472177_n.jpg

i takie ;D

Uf a ja myslałam ze to tylko ja taka kłótliwa i płaczliwa jestem - dzisiaj to normalnie wisi jakas draka w powietrzu. Dobrze ze sama w domu siedzę bo źle mogłoby sie to skończyć
Asiołku moje wyniki ostatnio to 10,8 - ale dostało mi sie za nie od lekarki ze zla dieta i teraz wsuwam żelazo, szpiank, wątróbke i za tydzień robię znowu.
Elfiko - z tego co wiem to 62 to najlepszy rozmiar dla "standardowego" noworodka. Jak sa za duze to sie skarpetki naciaga. Bo mniejsze to podobno dla wczesniaków. Ale njalepiej poczekac na odpowiedź naszych doświadczonych Mam:))

Oj cos mi sie wydaje, ze wiekszosc mamus lipcowych spedza dzionki samotnie w domkach bez mezow. Moj tez w pracy do 19,30

Ja się właśnie dowiedziałam że mój Piotrek wraca dopiero jutro z tego Wrocławia w sumie to i tak codziennie wychodzi do pracy o 8 rano i przychodzi o 20,00 normalnie mam doła przez to że go ciągle nie ma i widzę że nie jestem jedyna która sam przesiaduje w domciu

moja hemoglobina to 10,3 ja biore witaminki elewit ... ale możliwe że one nie sa wcale takie dobre... no i oczywiscie hemofer biore 3x1

Dziewczyny a jak jest z tą wątróbką bo ja ją bardzo lubię ale unikam ponieważ przeczytałam że zawiera dużo wit A, a ta witamina w dużych ilościach jest szkodliwa

reklama
Dziewczyny ja cały czas samiuteńka w domu siedzę czasem już świra dostaję bo tylko z moim brzuszkiem mogę pogadać.

Asiołku nieźle nakupiłaś ale ciuszki świetne takie kolorowe.

Do góry