reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiko no to ci sie udaly zakupy. Az sama tam zajze na te alegro.
A mnie znowu zaczely sie dziwne rzeczy z zoladkiem. Chyba zaraz puszcze chafta. Blleee. tak mnie cos kreci i sciska. - Oj Majka jak to ty to niegrzeczna dziewucha z ciebie, ze takie rzeczy mamusi robisz.
Asiolek ale sliczne! zwlaszcza to na koncu z kapturkiem.

reklama
Elfiko widzę że i Ty w szał zakupowy wpadłaś. Ja może jutro się wybiorę na jakieś wieksze zakupy bo mam tylko te trzy body i jeden kocyk.

Tylko Tusiu uwazaj z tym alegro bo mozna wpasc w uzaleznienie ;D ;D ;D
Ja to albo tutaj na babyboom siedze albo sobie ogladam w alegro ;D ;D ;D
Maniaczka ;D ;D ;D

Elfiko ja to samo :-) bzikuje na allegro :-)
w zasadzie bardzo mi sie to podoba że moge kupić wszysto bez wychodzenia z domku...
sobie też kupiłam 3 bluzeczki :-)
i Tacie karchera myjke ciśnieniową :-) a Mężulo sobie kupił film Hydrozagadka na dvd :-)
i szalejemy :-) ja dziś kupilam pierwszy biustonosz do karmienia ;)
Ja też uwielbiam wątróbkę :-) tylko raz jadłam w ciązy ale jutro sobie zrobie :-) bo aż mi się zatęsknilo :-)
A dziś Kapuśniak :-)

ale fajnie te Wasze ciuszki !!!
ja tez jak wchodze do sklepu to wyjsc nie moge przeciez bez niczego i Lukasz mi palcem kiwa ze z torbami go puszcze hehe i puszczam tyle ze do domku ze sklepu ;D ;D ;D

Kaska!!!! ja tak sie balam ubrac pierwszy raz Tymcia ze az sie poplakalam.....te malenkie lapunie i te paluszki....ale kto jak nie ja mialby to zrobic no i sie nauczylam ;D ale najgorsza rzecza bylo ubranie mu czegos przez glowke bryyy....tego sie balam najbardziej no ale i na to przyszla pora ;)

Dzięki Mania wiem że tego można się nauczyc ale i tak jestem przerażona faktem ubrania takiego maluszka, dobrze że to na lato przypadają te narodzinki ;Dtak szybko mi nie zmarźnie
chciałam iśc do szkoły rodzenia i tam się nauczyc ale nie mogłam bo ciągle wracałam do szpitala i przez to conajmniej połowę bym przegapiła, zresztą leżec mi każą

Skarbisiu, ja do wypełnienia kolderek kupilam dwa materialy
Jedno nazywa sie watolina i wygląda jak cienka biala gąbka, a drugie nie wiem jak sie nazywa ale wygląda jak bialy kocyk :p :). Wszystko mozna dostac w sklepie z materialmi, ale chyba nie w każdym. Ja tez szyję teraz ochraniacz i uzywam trzech warstw tego ocieplacza gąbkowego żeby bylo sztywniejsze. Nie jest super stywne, ale będzie wiązane na troczki, więc chyba nie jest źle ;)

Skarbus, ale ze mnie gapa! Ty mieszkasz w W-wie więc po prostu Ci napiszę gdzie to kupilam - sklep jest na Grojeckiej przy kinie Ochota [nazywa się Bławatny czy jakoś tak]. Wlasciwie między kinem a dawnym sklepem Bestopol. Jakby co - pisz na priv i podam Ci szczegóły :)

reklama
Gazelaczek kołderki fajoskie
wielorybia kołderka jest wypasiona - normalnie zachciało mi sie mieć taką ;D
pomyslę nad tym uszyciem - jak znajdę odpowiedni materiał to zadzwonie do mojej krawcowej ;D

Do góry