reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Luska mnie tez nieraz (zwlaszcza wieczorem) dopadaja takie mysli i zadaje sobie takie pytania, na ktore juz chyba za pozno. Mimo iz kocham ta moja dzidzie to zastanawiam sie czy ja napewno chce byc matka? czy z dzidzia nie bedzie teraz gorzej, no bo przeciez bylo fajnie - beztroskie zycie, imprezy do rana, wyplata na wlasne wydatki itp. To chyba taki strach nas dopada, bo w koncu juz coraz blizej do tego czegos czego nie znamy.
Co do depilacji to ja jeszcze jakos sobie z tym radze, gole sobie bikini na wyczucie (na lyso) i tak mi najprosciej. Mezowi dam ogolic nogi, ale bikini to mu nie daje bo troche pogoli no i ..... ;D Narazie obcina mi paznokcie u nog.

reklama
Asiolku ja ostatnio mialam 12,4 ale to prawie miesiac temu robilam. Teraz nie wiem. A ty ile masz?

rany nie wiem co sie ze mna dzis dzieje... Tymoteusz wystawilabym najchetniej za drzwi, mial isc spac to wojuje, mial zjesc to pluje, wolal na nocnk...siedzial 15min i nic zakladam pieluche i jest siku ..... :p juz zasypial sasiad zaczol kosic trawe i odechcialo sie spania....
od paru dni dzwoni do nas jakas firam i naciaga na kupno czegos tam ja zazwyczaj wylaczalam tel a dzis odebralam i nawrzeszczalam na biedna kobiete ze ma mi dac spokoj i nie dzwonic wiecej....chyba zimny prysznic by sie przydal na ta moja glupia glowe :-[ :p
i jak tu wytrzymac ze soba sama???

No wlasnie ;D ja sama ze soba tez juz nie daje rady a teraz wlasnie sie zloscilam bo umylam lodowke i czuje sie jakbym pole zaorala. uffff
i jesc mi sie caly dzien dzisiaj chce a najbardziej to wkurza mnie to, ze nie moge z domu wychodzic :(
Ale za to na pocieszenie wygralam aukcje na alegro- 3szt body, dwa pajacyki i para spiochow i to wszystko za 12,50zl juz z przesylka ;D ;D ;D

Acha dziewczynki mam pytanko; Tak sobie zalozylam odgorna zasade i kupuje ubranka tylko na 62cm, nie mniejsze. Czy to dobrze? Bo wydaje mi sie ze jak kupie mniejsze to dzidzius moze sie nie zmiescic lub szybciutko wyrosnac. Jak myslicie czy te 62cm beda dobre??

Asiołku moja hemoglobina to 12,1 ale jakiś miesiąc temu robiłam
Wcześniej mi cały czas spadała najniższa to 11,7 i lekarz zastanawiał się nad żelazem ale ja się broniłam bo po żelazie mam straszne zaparcia
ale zmieniłam witaminki feminatal na maternę no hemoglobina skoczyła do 12,1, bo w maternie jest drugie tyle żelaza
Gazelaczku strasznie ładne te twoje robótki ja niestety nie mam żadnego talentu więc pozostaje mi tylko sklep
Ja też co do dzidzi to mam mieszane uczucia
z jednej strony już bym chciała żeby było z nami a z drugiej strasznie boję się zmian które nastąpią

a co do ubranek to ja narazie zaopatruje się w mniejsze rozmiary bo dzidzia moja jest malutka, ale nie przesadzam z ilościa bo masz rację że maluszki nam tak szybko urosną że nie zdążą wszystkiego założyc

reklama
_472175_n.jpg

Takie cudenka ;D

Do góry