reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Maniu Kochana rozumiem Cię... ja też czekam na kazda wizyte z utesknieniem ponich zawsze czuje sie dużo spokojniejsza :-)

reklama
dziwne to - Stany i taka jakas marna ta nad wami opieka. Raz natknelam sie na taki artykul, gdzie dziewczyny narzekaly na opieke medyczna, ze sa zacofani. Cale szczescie Mancia, ze twoja ciaza przebiega prawidlowo. :) Buziaki

Dziewczyny wiecie ja juz sie pogubulam w tym wszystkim bo opieka jest dobra tylko dlaczego tak rzadko kontrole sa :roll: moze niepotrzebnie panikuje bo faktycznie czuje sie dobrze i nic mi nie dolega ale niedoczekaniec ze mnie straszny :oops: i juz taaaaaak bardzo chcialabym uslyszec znowu serduszko no i zobaczyc tego maluszka ukochanego...aj cierpliwosc nie jest moja mocna strona :oops:

Oj Mancia, Mancia :D
Dziewczyny jakie fajne sa mebelki dla dzieci w Ikei. Ja gdzies w siodmym miesiacu pojade i kupie takie dla dzidzi :D Mam takiego plana. Jakis fajny dywanik, maly stoliczek, Krzeselko. Zobacze pewnie i lozeczko tam kupie. Podobaja mi sie te wiszace (wygladajace jak siec rybacka) poleczki na zabawki. no i jeszcze komudke i pojemniczek duzy na klocki (hi hi) ale fajne. Bede sie tam bawic razem z dzidzia. :lol:

kurde tak tu pisze jak sama do siebie. :D jedno pod drugim.
Dziewczynki, a moze wy znacie jakies inne fajne sklepy podobne do Ikei, bo u mnie w Elblagu to nie ma takich fajnych i bede i tak musiala pojechac do innego miasta.

Witajcie!!!!Dziewczyny napiszcie prosze czy macie czasem bole podbrzusza? Ja juz nie wiem czy to normalne czy to oznacza cos zlego. Czesto boli mnie na srodku podbrzusza. To taki klujacy bol. tak jakby skurcze, pomaga mi tylko lezenie i nospa, ale martwie sie. Wizyte mam dopiero we wtorek. Napiszcie czy macie jakies dolegliwosci i czy czujecie juz ruchy dzidzi???? :p
Caluje mocno i pozdrawiam.

Ewuniu - je jeszcze nie czuje ruchow dziecka. Podobno w 14 tc jest na to za wczesnie. Ale miewam bole podbrzusza. Czasami nawet budzilam sie w nocy i bylam wystraszona. Ale przestalam juz sie zapychac nospa. Trudno - niech boli. A za duzo lekarstw szkodzi...

Jeszcze co do ruchow - niektore dziewczyny chyba dosc wczesnie je odczuwaja czasami. Ja juz sie nie moge doczekac - ciągle macam brzusio i wsluchuje sie. Ale maluszek nie spieszy sie chyba :D

Dzieki Gazelaczku!!! Mi sie czasem wydaje ze cos czuje ale nie jestem pewna. Mam nadzieje, ze wktotce bedzie dobrze. Koncze w sumie 15 tydzien.
Milego dnia :p

reklama
Ewuniu z tego co czytalam to juz jakies skurcze powinnas odczuwac. Co do bolu to ja nie mam takich dolegliwosci, od czasu do czau cos tam zakluje zwlaszcza po bokach, ale nie jest to jakis intensywny bol. Ale wiem, ze takie bole maja inne dziewczyny w ciazy i jak nie towarzysza im plamienia to jest wszystko ok.
Co do ruchow to ja juz wyczuwam, moze dlatego, ze jestem bardzo szczupla. I sa to takie jakby delikatnie przechodzace babelki :D

Do góry