reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja również mam "trzepotania motyla":) Trochę wcześnie bo to 13 tydzień,ale przy 2 dziecku to chyba prawdopodobne :wink:

reklama
Agnieszko to prawdopodobne tym bardziej ze to druga dzidzia :lol: latwiej jest nam to trzepotanie rozpoznac
Ale ale Dziewczyny KOchane Wy rowniez niedlugo to poczujecie i beda tak mocne szturchance ze spac czasem nam nie dadza :lol: i nawet tatusiowie nie beda musieli ucha do brzuch przykladac bo brzucholki same bede skakac....tu pietka tam lokiec pocieszny widok :lol:
a te bole hmm....to wszystko sa nowe odczucia dla mam i kazda niedogodnosc jest dwa razy mocniej odbierana ale Kochane pomyslcie jak ciezka prace musi wykanac nasz organizm musi pod sercem pomiescic taka mala osobke, czasami ma prawo nas cos bolec czy kluc najwazniejsze ze jestesmy pod kontrola lekarza i na pewno wszytko bedzie dobrze!!!!
duuuuuuze buziaki :wink:

ja 26 :lol:
(wiecie ze jak mialam iles tam nascie lat to zalozylam sobie ze do 25 roku chce miec maluszka i :lol: troszke sie spoznialam ale za to bede miala 2 hihi )

Ja w maju koncze 26. Moze wiecie jak wkleic zdjecie, bo za jakis czas bede chciala pochwalic sie wam brzuszkiem, no i na koncu dzidziusiem , ale nie wiem jak sie tu wkleja z twardego dysku zdjecia ( moze nie ma takiej mozliwosci?)

Tusiu aby wkleić zdjecie w wiadomości.... to ono chyba musi miec swoją stronkę... czyli musi być umieszczone w sieci

reklama
Do góry