reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hihihihhi nie ma za co :-):-):-)

ja chyba znikam, postanowiłam sobie dzisiaj wielkie sprzatanie..............
troche mi sie nie chce ale musze sie zmusic!!!!!!!

jutro ide dopracy, wiec musze to zrobic dzisiaj!!!!!

reklama
elfiku chyba twoje chorobsko przerzucilo sie na mnie :-( ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz :tak:
ale ja za to podle chyba wczorajsze siedzenie w tym zimnym mnie doprawilo :baffled: jak wskoczylam do lozka to nie moglam sie za chiny rozgrzac ! az w koncu wyskoczylam po polarowa pizamke do szafki i juz bylo lepiej....................mlody nie mogl mnie przytulic bo miedzy nami scianka w postaci tymika byla.............wstalam rano z potwornym bolem glowy i gardla !!! a do tego mega niewyspana !!

brunetko to tak jak tymi tylko ze on z ranca jak ja jeszcze chcialam posapc a raczej nie mjoglam oczu otorzyc to co chwila ksiazki mi przynosil
aaa psk aaaaaaa psik ...............
a wiecie jaki milak rano byl no nie moglam po nosie mnie paluszkiem delikatnie myzial a ostatnio jak wstal wo cacy mi robil :tak:...............

a ja zastanawiam sie czy posiedziec i poczytac ksiazeczke na foteliku w kocyku czy polozyc sie na lozeczko pod kolderke ale chyba 2 wybiore bo glowa mi peka......................i to gardlo bleeeee

asiu niezla jest twoja dacia :tak: fajna mama z niej najpier o dzieci zadba a pozniej sama sie moze dopiero polozyc ;) ..............chyba i ja tak zrobie..........

zaraz musze polecieć po wynik Otylci,
a najgorsze jest to,że to na 2 piętrze,
a moja mama musiała juz do domku lecieć,
nie mam pojęcia,jak ja tam zatacham wózek z Otylcią:-( :eek: :baffled: :confused:

reklama
Edytko fotki w galerii super, ciepłe, rodzinne , widac ,że odpoczywaliście na całego :tak: a Juleczka wyrosła :szok: włoski ma długie i takie błyszczące oczka- śliczna dziewczynka i wypisz wymaluj cała Mamusia :tak: podobna do Ciebie córcia niesamowicie :tak:
No i gratuluje juz takiego dzielnego chodzenia i tylu nowych ząbków :elvis:
i..... ciesze sie ,ze juz wróciłaś !! :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry