reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny szczepiłyście już dzieci na tę 4 dawkę DTP? To ma być między 16 a 18 miesiącem, ale jakoś tak się nie mogę zebrać, żeby Maćka zarejestrować.

reklama
dziewczynki moje ulubione radio internetowe ma teraz kanal z piosenkami dla dzieci......polecam
nie moge wstawic linku wrrrrrrrrrrr

www-polskastacja-pl, zamiast pauzy kropka

A własnie się miałam pytać, czy nie macie jakichś fajnych piosenek dla dzieci. Mój Maciek do tej pory uwielbia "Szklarską Porebę" i "Dzióbdzióba", które mam właśnie od was.

Ja też witam z rana;-), ale nie popisze, bo "coś":-);-):tak:wisi mi na kolanach.Przynosi mi wokóło ksążevczki i każe sobie czytać.Od rana przerobiłąm już całą klasykę wierszyka.:-):-):-):-):szok::szok:

reklama
Heloo :-)

nadrabiam i nadrabiam i wreszcie nadrobiam :szok: :-) ;-)

moje dziecię wreszcie zasnęło, uparciuszek :eek:

Daria na oczy ledwo patrzyła, a koniecznie musiała Igorka i Zuzię (Darii dzieci;-) ) jeszcze w wózku powozic, potem musiała nakarmic dzieci, dac im pic i poczytac im książeczkę :szok: :szok: :szok: . Moje dziecko jest bardzo opiekuńczą mamą :tak: :-) :elvis: :cool2: ;-)

Do góry