reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
moja też się rozkopuje, ale ja się tym już nie przejmuję bo kładę ją spać w pajacu i w bodziaku z krótkim lub długiem rękawkiem pod spodem. Jak jest chłodniej to pod pajaca zakładam jej jeszcze skarpetki (tak spała u mojej mamy). W mieszkaniu mamy ciepło i nawet jak się rozkopie to nie zmarznie- oczywiście młoda, bo ja to śpię pod kołdrą, kocem i jeszcze mnie trzęsie z zimna....

hehe to ja tez cierpie na ten syndrom zmarzlucha, mój nocny strój zimowy bynajmniej nie należy do seksownych hehe a do tego kołdra i kocyk obowiazkowo i skarpetki mam tez :tak:

A i jeszcze jedno caly dzien się laski upominają , że pustki na bb i co przychodzi wieczór i żadna nie podnosi frekfencji(e-mamo;-)).

To żeby było sprawidliwie to ja też znikam.:cool2:

hmmm ja sie cały dzień udzielam wiec wieczorem daje szanse innym :tak:

Mój mały też już słucha pioseneczek.A na dodoatek jak któraś bardziej skoczna to sobie tańczy:tak:
weronika wyruszyła na spacer z tata a ja mam kawe i relaks mmmm

a i jeszcze pragne zakomunikowac ,ze sie wyspałam :tak: bo wczoraj ubralam Weronike cieplej na noc(body na dlugi rekaw i na to welurowy pajac ze stópkami) i w nocy nie wstawałam jej przykrywac .Mała obudziła sie raz o 4tej, nie wstałam do niej wiec chwile pomarudziła i zasneła znowu, o 6.30 zaczela sie wiercic wiec jej dalam mleka i spowrotem do łóżeczka i spalismy do 9.30!!:tak:

1422 strona- białaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dziękujemy za miłe słówka :-)
A Jula rzeczywiście do mnie podobna, z czego się cieszę, już kiedyś Wam mówiłam, że z dwojga złego wolę to hehhehehe

reklama
no moje dziecko zasypia właśnie a ja kawe kończe , domek posprzątany mam ,na obiad warzywa na patelnie zaleje jajcem i bedzie omlet wiec szybko ...

Do góry