reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja w zwiazku z "odmozdzaniem" :-):-) postanowiłam zapisac sie na angielski, trzeba poprzypominac sobie pewne rzeczy, kolejna sprawa to aerobic, pierwsze zajecia w piatek!!!:tak::tak:

reklama
no dobra ja się teraz oddale,
mam 20ml moczu muszę go zanieść
do szpitala i tam zrobia mi wynik na cito

na razie ...................do później;-) :elvis:

ja w zwiazku z "odmozdzaniem" :-):-) postanowiłam zapisac sie na angielski, trzeba poprzypominac sobie pewne rzeczy, kolejna sprawa to aerobic, pierwsze zajecia w piatek!!!:tak::tak:

brawooo !!!
Ja też wracam na siłownię, może nawet dziś uda mi się pojechać na pierwsze zajęcia po urlopie?

Przywiozłam sobie z domu swoje stare podręczniki z LO i mam zamiar odświeżyć sobie wiedzę z chemii, biologii, geografii i takie tam... Bo cofnęłam się po poziomu jaskiniowca :szok: :szok: :-D :-D :-D :-D

brawooo !!!
Ja też wracam na siłownię, może nawet dziś uda mi się pojechać na pierwsze zajęcia po urlopie?

Przywiozłam sobie z domu swoje stare podręczniki z LO i mam zamiar odświeżyć sobie wiedzę z chemii, biologii, geografii i takie tam... Bo cofnęłam się po poziomu jaskiniowca :szok: :szok: :-D :-D :-D :-D

ja w zwiazku z moja specyfika pracy musze zakupic sobie pewna ksiazeczke, koszt to jakies 100 zl :-:)-(, to taka "biblia" dla osoby pracujacej na pogotowiu.............
no i tez mnie czeka nauka, nauka i jeszcze raz nauka!!!

trzymam edytko za Ciebie qciukasy!!!

dzien Dobry Lipcóweczki!!!
jak miło tak ponadrabiac...jak za starych dobrych czasów:)

Edytko gratulacje dla Juleczki, chyba wizyty u Twojej mamy dobrze na nią wpływają. Pamiętam ze po poprzedniej tez zrobiła postępy :)
no i urlop z wyjątkami (chodzi o pogodę) udany, życ nie umierac :) . ps. dobrze ze wróciłas :)

Joasiu, chyba nie ma na lipcówkach mamy, która by nie wierzyła w Twoje możliwosci. Na pewno sprawdzisz się jak nikt inny. ps. ja tez chce sie zapisac na angielski, ale dopero od grunia (bo teraz dudków brak (( Edytko my z R. też czesto na kasę mówimy dudki :) ))

Elfik - kojarzę tę Twoją kuzynkę od "odchudzania" ,bo wydaje mi sie juz kiedys o niej pisałas, trzymam kciuki za utarcie jej nosa :)

Joasiu, chyba nie ma na lipcówkach mamy, która by nie wierzyła w Twoje możliwosci. Na pewno sprawdzisz się jak nikt inny. ps. ja tez chce sie zapisac na angielski, ale dopero od grunia (bo teraz dudków brak (( Edytko my z R. też czesto na kasę mówimy dudki :) ))

dziekuje aneczko!!!!!!

dobrze ze Was mam Lipcoweczki!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
A ja właśnie z kawką zasiadam :)
Edzia super, że wypoczęliście!!! Po zdjęciach widać, że dobrze się bawiliście. Juleczka odlotowa!!! Widać, że nosidełko tez jej przypasowało :) Fajnie wcina tego pieroga :-)

Kurcze, ale wam zazdroszcze tych górek :-)

Do góry