reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Kredziu to co Wy tam tak ciemno macie? że musisz świecic telefonem? a tak wogóle to oczy sobie zniszczysz w ten sposób szybko :tak:

ehhh elficzku wiem ze niszcze.......ale te ksiazki jakos mnie tak wciagaja...........lit na obcasach to poprzednia czytalam migusiem fakt niedluga niecale 300 stron ale tak mnie ostatnio nie pochlonela ksiazka (szukajac szczescia) o dziewczynie co wyjezdza ze wsi do miasta i takie tam.........
a teraz inna seria lit w spodnicy (na rozstaju drog) i 3 przyjaciolkach co wybraly sie na samotne wakacje do...........rzymu i takie tam ;)
taka lekko pod romansidlo podchodzi..........a moze i nie bo to w zasadzie samo zycie dziewczyna ma chlopaka i takie tam ustatkowane zycie ale nuda z nim straszna monotonia wyjechaly poznaly chlopakow francescha i on wielki romantyk nimy seksy nie uprawiali a byla w siudmym niebie i takie am ;) ale teraz wyjechaly dalej na wakacje do grecji................no i jestem ciekawa co tam z tym jej johnem i czy odezwie sie do francheska ;-)

a w pokoju mamy istna czarna noc, bo tymi zasypia przy calkiem opuszczonych roletach..............choc ostatnio jak byl mega spiacy przy 1 drzemce to spal jak bylo widno w pokoju.............
teraz przywyknie znowu do 2 drzemek i po woli zaczne go przyzwyczajac do zasypianiania jak nie jest tak b ciemno bo np pojedziemy do pl to bedzie mial problem...........

jak zwykle nie moglam odpowiedziec krotko zwiezle i na temat tylko sie rozpisalam na kawal str :eek:

reklama
A tak wgóle to dzien doberek:-)
Tylko na chwilę, bo dziś na obiad pizza i mezul obiera pieczarki i zaraz mnie stąd przegoni.:wściekła/y::-)

Nie moge wejść na wątek zamkniety, wogóle go nie widze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, nie mam pojęcia dlaczego, bo wczoraj wieczorem było ok, wkurza mnie to maksymalnie, ale zachowam spokój:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Dasario jesli możesz daj znak do mnie na gg(8637071), bo ja nie moge przez to wszytko znaleźć namiarów do Ciebie.

ja nie pisze bo nie mam poprostu głowy
musi mi minąć szok..........:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

a tak fajnie sie dzien zaczął w szkole......

Hello baby! :-)

Mam chwilę relaksu, ech jak fajnie :cool2:

Dziękuję za te miłe dla mego ucha i oka słodziaki nt. Kornela :elvis:

A co do kurteczki, to jest wprawdzie jasna, ale nie biała, a taka bardziej beżowa. Na zdjęciu może faktycznie wygląda trochę inaczej. Tak czy owak, fajnie, że Wam się podoba. Mi też :cool2: Tylko młody wygląda w niej jak świąteczna bąbka :laugh2: Bo jest bardzo pikowana i ocieplana :happy:

U nas w nocy kaloryfery są włączone, bo u teściów zimno :baffled: A mały śpi w pajacyku i w takim śpiworku, bo strasznie się w nocy odkrywa.

jestem baby..........zyje heheh

wczoraj po całym dniu dyzuru przyszła do mnie moja kolezanka, wypiłysmy po browarku, potem poszłysmy sie wyhulac na disco!!!!!razem z moimi znajomymi z pracy........:happy::happy::happy::happy:

teraz mam kaca, bola mnie nogi, spałam caly dzien..........
a za 1,5 h ide do pracy

takze miło sie wieczor zapowiada!!!!

caluje Was wszystkie i mam nadzieje zagladnac z pracy!!!!!!

reklama
a wiec dzien zaczął sie miło bo ledwo weszłam do szkoły to dziewczyny pusciły do mnie pytanie ''Lila ile schudłas?''

nie wiedziały ze sie odchudzam
powiedziały ze widac
i pogratulowały mi oraz abym sie dalej trzymała

Do góry