kolorowa_kredka
Fan(ka)
Kredziu to co Wy tam tak ciemno macie? że musisz świecic telefonem? a tak wogóle to oczy sobie zniszczysz w ten sposób szybko
ehhh elficzku wiem ze niszcze.......ale te ksiazki jakos mnie tak wciagaja...........lit na obcasach to poprzednia czytalam migusiem fakt niedluga niecale 300 stron ale tak mnie ostatnio nie pochlonela ksiazka (szukajac szczescia) o dziewczynie co wyjezdza ze wsi do miasta i takie tam.........
a teraz inna seria lit w spodnicy (na rozstaju drog) i 3 przyjaciolkach co wybraly sie na samotne wakacje do...........rzymu i takie tam
taka lekko pod romansidlo podchodzi..........a moze i nie bo to w zasadzie samo zycie dziewczyna ma chlopaka i takie tam ustatkowane zycie ale nuda z nim straszna monotonia wyjechaly poznaly chlopakow francescha i on wielki romantyk nimy seksy nie uprawiali a byla w siudmym niebie i takie am ale teraz wyjechaly dalej na wakacje do grecji................no i jestem ciekawa co tam z tym jej johnem i czy odezwie sie do francheska ;-)
a w pokoju mamy istna czarna noc, bo tymi zasypia przy calkiem opuszczonych roletach..............choc ostatnio jak byl mega spiacy przy 1 drzemce to spal jak bylo widno w pokoju.............
teraz przywyknie znowu do 2 drzemek i po woli zaczne go przyzwyczajac do zasypianiania jak nie jest tak b ciemno bo np pojedziemy do pl to bedzie mial problem...........
jak zwykle nie moglam odpowiedziec krotko zwiezle i na temat tylko sie rozpisalam na kawal str