a tymi w nocy spal bardzo ladnie po 2 drzemkach.............zanim poszlam spac to po 2 przemienilam mu pieluszke bo juz prawie sie przelewal...........
no i nie wiem albo cos zamarudzil lekko w nocy albo nie nie pamietam................rano obudzil mnie gawedzeniem z lozecza
a mialam pytac w co sie lubia i czym bawic wasze szkraby ????
u nas ostatnio kroluje pilka w dalszym ciagu
rzuca ja biega za nia, rzucamy do siebie ladnie zaczyna lapac turlamy.............resoraki nadal sa niemalze na pierwszym miejscu, samochodziki wieksze tez, klocki a i zwierzatka plastikowe i ludziki z fishera (te z malych odkrywcow)
no nie wiem co tam.......................a udajemy ze jestemy konikami i chodzimy na czterech albo kaczuszki nasladujemy krecac kufereczkami albo kuframi ;-)
czytanie i ogladanie bajeczek oczywiscie opowiadanki do kolorowanki o tubisiach , malowanie farbkami (czesto babranie paluszkami) jak chce malowac siada do krzeselka i mowi kuko no i rysujemy lub malujemy........
np ostatnio tymi mial niezla zabawe (mimo ze zasypial juz na stojaco) siedzielismy z mlodym na przeciw siebie i stopy m,ielismy zlaczone tymi w srodku i najpier bawilismy sie pilka a pozniej on przechodzil przez nogi (nie wiem jak wytlumaczyc ale np jak siedze na dywanie czasami i mam nogi wyprostowane to tymi lapie mnie za stopy i zamyka i otwiera mi dzi
drzwi hehe no i tak sie kreci )
no i jak nam na palce naciskal to pipczelismy i otwieralismy drzwi-nogi a ten sie krecil i mial taka zabawe ze my prawie plakalismy ze smiechu i wzruszenia...........a na koniec z mlodym odwalilismy tymikowi jedzie rowerek