reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hello:-)

skoro dzisiaj jest średnia 1 post na dzień,
oczywiście poza Kredzią:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
to ja też zaznaczam dziś swoją obecność:-p :-p :laugh2: na bb
pisząc tego posta

reklama
miałam już nic nie pisać,ale przypomniałam sobie,że

Kornelek ma ŚLICZNE LOCZKI,
cały jest śliczniusi:happy: :happy: :happy:

Daria ma to samo coś w sobie,co jej przeurocza mamusia:szok: :-p :laugh2: :-D

Lilka czym Ty się przejmujesz,
czy dowiedziałaś się tego od Policji,
co przyszła z Kuratorem do ciebie do domu?????

NIE to olej to!!!

Kredzia Tym ma oczy po Tobie kochana,
jak nic ................ślicznie wyglądacie razem na zdjęciach:happy: :happy: :happy:

filmiki mam,ale bez głosu:no: :-(

nie no nie zalamujcie mnie co sie dzieje !!!!!!!!!!????????

kasiu niestety bez glosu i jakos kaszanka bo aparat kaszana a glosniczek niby ma ale dlaczego glosu nie nagrywa :confused:
heh dzieki za komplementa bo juz myslalam ze mojego dziecia nikt nie zauwazyl po tym jak korniczek sie wreszcie pojawil i przyslonil wszystko swymi pieknymi loczkami !! ;-)

witam o poranku :-) :-) :-) :-)

za niedługo ide do domku, Rafal z Kuba dzisiaj spali u naszej kolezanki, wiec chyba pospie sobie z rana.......mam taka nadzieje!!!

takze całuje Was na nowy dzien.........:elvis: :elvis:

reklama
witaj edziu kochana, steskniłam sie juz za Toba!!!!!
czekam na Ciebie i oczywiscie na relacje z mini wakacji!!!!!

heh, dzięki :elvis: :elvis: :elvis:

póki co muszę przebrnąć przez jakieś 40 pralek prania !!
a dziś to w pierwszej kolejności muszę się przestawić na inny klimat, bo jak na razie to chodzę jak po jakimś drinku :szok: :szok: :szok:

Do góry