reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Musze Kredziu przejechać totalnie całe miasto, bo z pólnocy na południe. A przy obecnych rozkopanych drogach, głownych i tych bocznych tez, to tak się jeździ, że...... Zatem jak już jadę to zdecydowałam,że na dłużej.
Brunetko coś mi się wydaje, że Ty w moich okolicach mieszkasz i rodzice też jakby w podobnym regionie :-) :-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
iwonko i co juz czuje niedosty tego zabawnego loczusia jest sliczny ! buciki i komplecik na zime tez niezly !!! (choc u nas nie przeszla by biala kurtala nie lubie bialych rzeczy ! ale jest ok )
aaaa no i widze na dole pod tv sprzety u nas terz by nie przeszly hehe mamy na tv ale to od zawsze
kurcze dasario ze z brunetka jeszcze sie nie spyknelyscie ! no to niemozebne ! (jak by to tygrysek powiedzial hehe wlasnei mojke dziecie jeszcze kubusia oglada najlepszy stumilowy las akuratnio choc inne tez ok)
ja jak bym byla w dzowie to bym podjechala tam do zoo poogladac jakies ladne zwierzatka ;-)
aaaa no i widze na dole pod tv sprzety u nas terz by nie przeszly hehe mamy na tv ale to od zawsze
kurcze dasario ze z brunetka jeszcze sie nie spyknelyscie ! no to niemozebne ! (jak by to tygrysek powiedzial hehe wlasnei mojke dziecie jeszcze kubusia oglada najlepszy stumilowy las akuratnio choc inne tez ok)
ja jak bym byla w dzowie to bym podjechala tam do zoo poogladac jakies ladne zwierzatka ;-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
jeszcze na odchodne zarzuce pytaniem.................ile macie stopni w nocy w pokoju gdzie spia maluszki ? i w co ubieracie je na noc ??
aaaaa tymi bajki zaczyna lubiec od piosenki na poczatku kilka razy leci sam poczatek czyli pioseneczka a ten tanczy i spiewa dopiero po kilku dniach jesli spodoba mu sie piosenka i bajka to oglada
a ostatnio z nowosci mamy
kon. czyli kon-tymi nie mowi n z kreseczka tylko samo n no wiecei o co mi biega (bo pl nie mam i ciezko mi napisac:sick
i byp czyli byk
aaaaa tymi bajki zaczyna lubiec od piosenki na poczatku kilka razy leci sam poczatek czyli pioseneczka a ten tanczy i spiewa dopiero po kilku dniach jesli spodoba mu sie piosenka i bajka to oglada
a ostatnio z nowosci mamy
kon. czyli kon-tymi nie mowi n z kreseczka tylko samo n no wiecei o co mi biega (bo pl nie mam i ciezko mi napisac:sick
i byp czyli byk
kolorowa_kredka
Fan(ka)
moze cos takiego.....tylko ja bede miala krotsze
eh uciekam spac............powklejalam trozke i chyba przegielam i z iloscia i z czasem ehhh
no a kurcze co sie dzieje z asia ?
kolorowych snow buziaczki paps
eh uciekam spac............powklejalam trozke i chyba przegielam i z iloscia i z czasem ehhh
no a kurcze co sie dzieje z asia ?
kolorowych snow buziaczki paps
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Iwon miłej zabawy.............knajpka przeurocza,
sama chętnie posiedziałabym w niej :-) :-) :-)
tzn. niezupełnie sama................hihihihihihi
Kornelek ma śliczne zimowe ciuszki,
uwielbiam biały kolor,
więc jak dla mnie kolorystycznie trafione w 10.
sama chętnie posiedziałabym w niej :-) :-) :-)
tzn. niezupełnie sama................hihihihihihi
Kornelek ma śliczne zimowe ciuszki,
uwielbiam biały kolor,
więc jak dla mnie kolorystycznie trafione w 10.