reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Nadrobiłam zaległości :zawstydzona/y: i wkleiłam parę fotek Korniszona ;-)Większość robiona już u dziadków ;-)

Kredzia :elvis::elvis::elvis:

reklama
A teraz już naprawdę idę spać, bo padam na pyszczek. Nie wiem, czy to ta zima, ale ostatnio robię się strasznie szybko zmęczona..

Dobranoc babulki :-)

Musze Kredziu przejechać totalnie całe miasto, bo z pólnocy na południe. A przy obecnych rozkopanych drogach, głownych i tych bocznych tez, to tak się jeździ, że.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zatem jak już jadę to zdecydowałam,że na dłużej.

:szok: :szok: :szok: :szok: Brunetko coś mi się wydaje, że Ty w moich okolicach mieszkasz i rodzice też jakby w podobnym regionie :szok: :szok: :szok: :-) :tak: :tak: :-)

iwonko i co juz :confused: czuje niedosty tego zabawnego loczusia:baffled: jest sliczny ! buciki i komplecik na zime tez niezly !!! (choc u nas nie przeszla by biala kurtala nie lubie bialych rzeczy ! ale jest ok:tak: )

aaaa no i widze na dole pod tv sprzety u nas terz by nie przeszly hehe mamy na tv ale to od zawsze :tak:

kurcze dasario ze z brunetka jeszcze sie nie spyknelyscie ! no to niemozebne ! (jak by to tygrysek powiedzial hehe wlasnei mojke dziecie jeszcze kubusia oglada najlepszy stumilowy las akuratnio choc inne tez ok)
ja jak bym byla w dzowie to bym podjechala tam do zoo poogladac jakies ladne zwierzatka ;-)

jeszcze na odchodne zarzuce pytaniem.................ile macie stopni w nocy w pokoju gdzie spia maluszki ? i w co ubieracie je na noc ??

aaaaa tymi bajki zaczyna lubiec od piosenki na poczatku kilka razy leci sam poczatek czyli pioseneczka a ten tanczy i spiewa dopiero po kilku dniach jesli spodoba mu sie piosenka i bajka to oglada :tak:

a ostatnio z nowosci mamy
kon. czyli kon-tymi nie mowi n z kreseczka tylko samo n no wiecei o co mi biega (bo pl nie mam i ciezko mi napisac:sick:)
i byp czyli byk

moze cos takiego.....tylko ja bede miala krotsze
df6e611c-c1e4-4db1-8f05-8f9852bbd8ed.jpg

eh uciekam spac............powklejalam trozke i chyba przegielam i z iloscia i z czasem ehhh

no a kurcze co sie dzieje z asia ?

kolorowych snow buziaczki paps

reklama
Iwon miłej zabawy.............knajpka przeurocza,
sama chętnie posiedziałabym w niej:-p :-) :-) :-)
tzn. niezupełnie sama................hihihihihihi

Kornelek ma śliczne zimowe ciuszki,
uwielbiam biały kolor,
więc jak dla mnie kolorystycznie trafione w 10.:elvis: :elvis: :elvis:

Do góry