reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Na dziś kończę, coś zimno zaczyna się mi robic:-(. I spać się mi chce. Pewnie dlatego,że mateusz obudził się dziś w nocy o 3 i zasnął dopiero po zaaplikowaniu kubka mleka:tak:, spał do 7.15, tyle, że w takiego kręcenia jak on tej npocy uskuteczniał to ja jeszcze w jego wydaniu nie zaznałam.:szok:
Rano oczy na zapałkach trzymałam:sick:, a to pewnie dlatego,że spałam z nim, a juz się od tego b.odzywczaiłam. Całe szczęście dziś będzie już normalnie. Mam nadzieje!:tak:

reklama
hej brunetko :elvis: ciesze sie ze wypad sie udal :tak:...............a w ktora strone wrocka masz rodzicow ?
Musze Kredziu przejechać totalnie całe miasto, bo z pólnocy na południe. A przy obecnych rozkopanych drogach, głownych i tych bocznych tez, to tak się jeździ, że.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zatem jak już jadę to zdecydowałam,że na dłużej.

a co do bajek u nas ostatnio na topie
kucyki ze wzgorza....................tymi podchodzi do tv i zaczyna cmokac no konika nasladowac i spiewa i tanczy a jak mu wlaczylam wczoraj rano to :szok::szok::szok:uslyszalam dzieki
przed tym byl kajtus (o malym chlopczyku co np idzie do przedszkola albo musi byc cicho bo siostrzyczka zasypia albo jak sie boi pana kinkla bo ma zloty zab i mieszka w strasznym domu albo jak nie ma nikt czasu na zabawe z nim takie fajne nawet)
mali odkrywcy
bob bu (budowniczy)
telekatusie
olinek okraglinek

Kurcze Lilka, za darmochę? :szok: Wiem, że szczera z Ciebie dziewczyna, ale taki gest? Ja jestem maniaczką ciuchów i kosmetyków, więc sprawiłabyś mi tym wielką radość. Podam Ci adres na priv, ale Ty koniecznie podaj mi numer Twojego konta. Skoro nie chcesz nic za perfumy, pozwól chociaż, bym wysłała jakąs symboliczną kwotę. Na prezent dla Mili ;-)

Dziękuję w imieniu synka za wszystkie gratki :cool2::elvis:

A teraz mykam do łaznieki, myk, myk, myk...Muszę się wyspać, bo jutro idę wieczorkiem na balety, z łosiem i znajomymi z mojej pracy. Mamy już zarezerwowany stolik, więc zamierzam bawić się do rana i popijać schłodzone drinki :cool2: A gdzie? Ba, oczywiście 50 metrów stąd :laugh2: Mówię Wam, zajebi..ś..cie jest mieszkać w centrum :cool2:
A tu się będę bawić:

Grand Cru - Club & Restaurant

dobranoc brunetko :tak: kolorowych.............

a ja sie chyba nie pochwalilam ze dzis za nadgodziny mlodego kupilismy sobie na nasze urodzinki nawigator:tak:

no a jutro idziemy na urodziny do siostrzenca mlodego..............

wogole u nas obfity listopad..............
6 babcia, 7 dobry kumpel kolezanka i teraz psiapsioly coreczka sie urodzila, 11 jeden siostrzeniec mlodego, 16 mlody ,19 moj tata , 23 (jak iwonka:-)) ja, i chyba 28 drugi siostrzeniec mlodego a pozneij to juz grudzien i 2 bibek mikolaj swieta ;)

fiu fiu iwonka ale czadzik wybaw sie za nas :tak: i za siebie mocno mocno :tak:..........fakt faktem ze ja bym predzej skoczyla na jakis koncercik no ale gdzies w jakims pabie od biedy moglabym tez potanczyc ;-)
heh dzis poszlam wieczorem na chwile do siostry mlodego SAMA ale sie dziwacznie czulam kurde ciemno ja ide samiuska bez tymulka tak jakos lyso mi bylo :eek:

reklama
Do góry