reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
widzę,ze nie wszystkie lipcówki oglądają:POWRÓT KRÓLA:tak:

JA LECĘ ........................reklamy się skończyły:-) :-) :-) :-)

no to mykam
ide spac bo jutro szkółka ;-)

do usłyszenia

P.S.Maniu,dasz sobie rade ;-) :-)
nie dziwie sie ze tak to przezywasz bo w koncu spedziliscie tam wiele waznych chwil....ale bedzie dobrze,zobaczysz ;-)
trzymaj sie :-)

melciu elficzku aniu g ddzieki za to co pisalyscie o spanku pociech........tymi spal dzis 2 razy i byl o niebo spokojniejszy ladniej sie bawilismy i wogole..........poszedl spac cos przed 20 zobaczym,y jak nocka

jasiu i kornelku no no to juz u was cala buzka zabkow prawie pogratulowac..............:tak:

o nasz wspanialy tusiak sie odezwal.............zapomniec ciebie :confused: nie ma mowy :-p:tak::cool2: wracaj szybko i opowiadaj jak juz sie posciskacie z kochaniami swoimi !

HEJ!
Wróciłam!
MOje dziecię wychasane śpi już od 19, bo przez te trzy dni w dzień nie sypiał za długo.Dziadkowie go wybawii na maksa.Do tego stopnia, że na rodziców nie zwracał czasami uwagi.....No przypominał sobie o istnieniu mamy, ale to wieczorową porą:tak:

dzieki Kasiu
Nadal bede ignorowac bo co innego mi pozostaje
ale jak mam naprzykład radzić sobie z taka sytuacja kiedy bawie sie z Weroniką a po jakiejs godzinie, dwóch chce np pozmywac gary a jestem sama z mała w domu a ona wisi mi przy nodze i wyje jak syrena strażacka, bez powodu poprostu dlatego ze sie przestałam tylko iwyłacznie nia zajmowac.Potrafi tak wyć i godzine aż sie zanosi :-( albo
w takich sytuacjach czesto sie kładzie na podłoge i urzadza swoje cyrki z waleniem głowa włacznie albo mnie bije :szok: ostatnio tak sie nauczyła :-(
co ja mam w takich sytuacjach robic poza mówieniem nie wolno bic mamy??
Witam z wieczora!!!
Elficzku, ja pamietam ze w Języku dwultka było cos o takim zachowaniu...postaram się dzis znaleźc i najdalej jutro Ci albo przesle na mail, albo tu wkleję. a w skrócie to nalezy stanowczo powiedziec ze tak nie wolno, nie pozwalac się bic za zawsze mówic ze Ci sie nie podoba, a ryki, i wrzaski ignorowac...ja ze swojego doswiadczenia wiem ze daje to rezultat ale po bardzo długim czasie (teraz walczymy z gryzieniem)

Kredziu jak mi miło ze Cie nawiedziłam, najpierw u mnie byłysmy na wyspie a teraz u Ciebie na huśtawce :D choc ja osobiscie dzis we snie byłam w teatrze z listonoszem patem ---za dużo bajek oglądam z Kuba :D

Iwon serdeczne dzieki :-* powiem Ci ze jestem spokojna bo wiem ze personel jest z najwyższej półki
...a co do okresu adaptacyjnego to tu niestety wygląda inaczej:w pierwszym tygodniu dziecko przychodzi na 2 godziny, a w 2-gim na 4 h. Kierowiczka twierdzi ze sprawdzili juz rózne sposoby i ten jest najbardziej skuteczny...no cóż musimy się dostosowac...
Lilka co do zapachów to dogadałabys sie z moją mamą. Ona pracuje w Fabryce Substacji Zapachowych i sprzedaje rózne pachnidła w efekcie ma przesyt towaru i nie znosi żadnych perfum i pachnąych rzeczy ...no chyba ze kiełbase (ale to juz inna historia -hihihi)
no i powiem Wam ze my tez dzis podjelismy temat choinki i motyw Manii z ubraniem bardzo się spodobał mojemu R. Maniuś :-*

no i oczywiscie zdrówka życze naszym chorowitkom: Otylce i Gabci, a Kornelkowi gratuluje piątek...chyba pierwsze piątki na forum - to jest cos :D

aniu wklej tu :tak:
ja coprawda staram sie robic wiekszosc jak tymi spi np robic obiadek czy jakies mycie naczyn..........niekiedy cos musze dokonczyc przy tymim czy po prostu czasami cos z nim zrobic i najczesciej bawi sie makaronem w szufladzie albo otwiera jedna szuflade z akcesoriami bezpieczyny kuchennymi i gotuje hehe albo tlucze sie garnkami .....................ale i bywa i tak ze tancuje kolo moich nog i kroka nie moge zrobic
o a ostatnio pileczke rzuca i biega podskakujac za nia przeslodko wtedy wyglada !

aniu hehe pat powiadasz.......................pamietam jak kiedys z siostra gadaalm przez tel i pytam co tam a ona cos listonosz pat a ja taka przerazona (w pl fajnego listonosza mielismy-mamy) coooo listonosz nie zyje hehehehe ale to bylo dosyc dawno wiec jeszcze z patem sie nie znalismy :-D;-)

reklama
Do góry