reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
to ja napisze bo Mili prawie nie chwale :happy:

a wiec mała duzo rozumie i jak pytam jej sie cos,np czy chce jesc,pic,isc dada to cwana od dawna pokazuje mi kiwaniem głowy tak lub nie :-D

dzisiaj dorwała moja nową jednorazowke do golenia (zapakowana) i....podeszła do mnie i zaczeła po nodze mi jezdzic jakby mnei goliła :-D :szok:
dziwi mnie to bo uzywam zadko maszynki(zeby nie było ze zadko sie gole i mam chaszcze :-D -czesto uzywam depilatora) i kiedy ona mogła to zobaczyc :confused:

albo czesto do niej mowiłam jak zrobiła kupke ''Mili kto zrobił kupke do pieluszki? fuuuuj jak smierdzi,bleeee'' :-D i zawsze sie rechotała po tym
a teraz mowie ''Mili kto zrobił kupke do pieluszki?''
Mili:''bleeeee'' i tak smiesznie nosem robi,ze jej smierdzi :-D :-D :-D

dziewczyny chciałabym sobie kupic plaszczyk,albo kurtko-plaszczyk
bo nie lubie jak zima mi zimny wiatr po tyłku wieje :-D

no i znalazłam takie cos:

**WYSOKA JAKOŚĆ- WYSZCZUPLAJACY od DOROTHY P.48 (140461590) - Aukcje internetowe Allegro

co o tym myslicie
mi sie podoba ale.....czy to juz nie wyszło z mody? nie chciałabym glupio wygladac....zauwazyłam ze ogolnie te wszystkie kotki sa modne juz drugi sezon,ale w polaczeniu z jeansem?? co myslicie plisssss

no i znalazłam jeszcze takie:
_____JELFS NOWA DLA PUSZYSTEJ R.46/48/XXL_________ (139826131) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY CZARNY PIKOWANY PŁASZCZ 44/46/XL ZIMA 2006 (139609662) - Aukcje internetowe Allegro
BEŻOWY KOŻUCH - długi - r. L / 46- ekologiczny (140149933) - Aukcje internetowe Allegro

ESPRIT długa ciepła lekka - roz XL (44 - 46) (140225574) - Aukcje internetowe Allegro

jutro wlece zobaczyc co myslicie
oczywiscie nie jest pwoiedziane z emusze kupic cos z tego,ale juz zimno mi w moim jesiennym plaszczyku
a na targu i w sklepach taniej niz 160zł nie znalazłam i wcale mi sie nie podobaja kroje bo jak dla starych babc :baffled:

oki mykam
papaa

kurcze nie mam czasu nawet czytać

mam tyle pracy :tak:

właśnie skończyłam paczki pakować
zaraz do spania zmykam

Julia dziś wymiotowała :-(
uśpiła się ładnie, godzinę pospała i usłyszałam płacz, stała w łóżeczku to ją więłam na ręce a ona biedna zwymiotowała
przebrałam ją, umyłam i spi
niewiem od czego to :-(

Ojojoj, ale tu cicho..

Dzień dobry na chwilkę ;-)

Melll, pewnie Julka coś zjadła i od tego miała cofkę, chyba, że ostatnio chorowała i miała kaszel. Kornel wymiotował właśnie od tego. Mam nadzieję, że to była jednorazowa akcja i że wszystko już w porządku :elvis:

Lilka, faktycznie Mili nie tylko wygląda dojrzale, ale jest jak się okazuje również nad wyraz bystrą osóbką :tak:

Ja też mogę pochwalić moje dziecię, że w ciągu dwóch dni nauczyło się nowych słówek: dziadzia (dziadek), baba (babcia), pik (pić) i koko (mleko) :-D

Potrafi je świadomie wymawiać, bo zawsze powtarza, kiedy go o to poprosimy. To takie urocze :cool2:

Ja tez sie kulturalnie przywitam i znikne w wirze pracy:-) .

Krakow zalal paskudny deszcz znow siedzenie w domku czeka Jasia.

Lilka ja niestety nie jestem fanem futerek - taka cofnieta "modowo" jestem - wiec doradzac nie chce w kwesti plaszczykow:-) , ale znawcow ;-) tu nie brakuje napewno cos dziewczyny doradza:-)

reklama
ehhhh juz miałam wczoraj uciec sprzed tego gabinetu, ale dałam rade hehehe
wszystko wporzasiu, na cytologie czekam 2 tyg.:eek::eek:

lila witaj, gratuluje zaciecia w odchudzaniu i w nauce!!!!!!!

aniu.g ciesze sie, ze juz lepiej z Twoim samopoczuciem!!!oby tak dalej!!!!

elfik :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Do góry