reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a ja mam do Was takie pytanko, moze jeszcze nie na czase ale.....

powiedzcie mi kochane jaktam bedzie u Was w domku z choinka????
jaka?? gdzie bedzie stała???
trzeba wzoasc poprawke na nasze Maluchy...............stad moje pytanie........

no i poprosze o wypowiedzi rowniez mamy doswiadczone ( czyt. majace nie tylko Maluszka, rowniez starsze dziecko)

u nas będzie stała choinka na komodzie
taka średniej wielkości że do sufitu będzie
na podłodze odpada bo Julia by ją zaraz pewnie poturbowała :tak:

reklama
ja sie własnie cały czas zastanawiam, co z tą choinka, zawsze mielismy zywa, taka sredniej wielkosci a teraz nie wiem.....

wiem jedno, ze napewno nie bedzie stała na podłodze!!!!

gazelaczku fajne te fryzurki co pokazałaś :tak:
ale którą wybrać :confused:

jak też mam dylemat bo idę coś zrobić z włosami ale nie wiem co :baffled:
napewno troche rozjaśnie bo mam końce już czarne

U nas w tym roku to chyba kupimy tylko taką małą choinkę żywą, żeby ją gdzieś wysoko można było umieścić. Normalnie mamy taką ogromną, ale perspektywa tego, że co chwile będzie ona leżała na podłodze przeważa i chyba jej w tym roku nie ubierzemy :-)

hello :)
u nas tez dzis paskudnie, co prawda jeszcze nie pada ale tylko czekam az lunie...w związku z tym dzin nauka niewycia się nie odbedzie buuu (moze by dobrzymał do 2 minut;p)

Lilus mi się podoba pierwsza propozycja, i córcie tez pochwalę bo zdolniacha ze ho ho

a z pojawienia Ani.g i ja sie ciesze bo bardzo Cię tu Aniu brakowało.
jeszcze jakby tak gdańszczanki się pojawiły to by było git. nie pamietacie moze kiedy Edyta wraca ??

no i oczka Darci, zresztą jak cala ona, przesliczne i tez jestem pod ich wrażeniem

reklama
czesc wszystkim

Asiu dzieki ;-)
a co do choinki to u nas jak w tamtym roku zamierzam zrobic
czyli choinka sztuczna ok.1,80cm
900 swieczek :-D biało-niebieskich
z ciasteczkami zamiast bombek

rok temu wszystkim sie podobała, bo taka rodzinna :-)
choc w tym roku zastanawiam sie czy kolory lampek na kolorowe nie zmienic :-)

Do góry