reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witam o poranku. Pogoda blee, ból głowy bleee.
No i ratuję się kawą i czekoladkami :-) Łukasz mi wczoraj kupił chyba pół kilo na wagę (u nas w domu słodycze niestety jem głównie ja). No i własnie jem kasztanka (drugiego) :-)

reklama
czesc

Iwon :elvis: ja też myśle że Julia coś zjadła ..
dziś wstała wesoła, bawi się, śmieje - więc ok

Lilka gratulacje :elvis: a płaszczyk to chyba ten czarny za 82zl

Aha, no i chciałam jeszcze powiedzieć, że:
- cieszę się, że się nasza Ania G. odezwała, bo juz się stęskniłam.
- Lilce życzę dużo ochoty do nauki. Mi się w taką pogodę nic nie chce i jak sobie pomyślę, że miałabym teraz zdawać maturę, to aż coś mi się dzieje.
- Mellci pogratulować ruchu w interesie!
- odgadłam zagadkę Ani Sz. z galerii :-)
- Darcia ma śliczne oczka (ciekawe po kim?!)

a ja mam do Was takie pytanko, moze jeszcze nie na czase ale.....

powiedzcie mi kochane jaktam bedzie u Was w domku z choinka????
jaka?? gdzie bedzie stała???
trzeba wzoasc poprawke na nasze Maluchy...............stad moje pytanie........

no i poprosze o wypowiedzi rowniez mamy doswiadczone ( czyt. majace nie tylko Maluszka, rowniez starsze dziecko)

A co do Julki, to u nas kiedyś było tak samo. Połozyłam Maćka spać, a on się obudził za godzinę, wzięłam go na ręcę a on zwymiotował. Tylko, że u nas to był chyba jakiś wirus, bo potem przeszło na Łukasza, na moją teściową i na końcu na mnie.

reklama
a ja mam do Was takie pytanko, moze jeszcze nie na czase ale.....

powiedzcie mi kochane jaktam bedzie u Was w domku z choinka????
jaka?? gdzie bedzie stała???
trzeba wzoasc poprawke na nasze Maluchy...............stad moje pytanie........

no i poprosze o wypowiedzi rowniez mamy doswiadczone ( czyt. majace nie tylko Maluszka, rowniez starsze dziecko)

my zapobiegliwie już w zeszłym roku kupowaliśmy plastikowe ozdoby i w tym roku jeszcze trochę dokupimy + jakieś pierniczki itp. :-) :-) A choinka bedzie sztuczna i będzie stała w dużym pokoju :tak:

Do góry