reklama
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
Hej Mamusie!
Witam po bardzo długiej, bo prawie dwutygodniowej przerwie. ;D ;D ;D
Witam po bardzo długiej, bo prawie dwutygodniowej przerwie. ;D ;D ;D
kaśka k
Fanka BB :)
Ja zaczynam brac diphergan bo inaczej oszaleję z tymi dolegliwościami żołądkowymi, i wogóle to już bym chciała miec tą dzidzie ;D
kaśka k
kurcze kto wymyślił żeby aż dziewięc miesięcy trwała ciąża :-[ jak dla mnie to o dwa miesiące za długo
Tusiu ja też biorę femintanal, mimo tego że wyniki mam dobre.
Kiedyś też przestałam brać na parę dni, jak skończyło się mi opakowanie i zaraz dorwałay mnie bóle łydek w nocy.
Powiedziałam lekarzowi a on na to czy biorę witaminy :-[
Zresztą nie ma co się martiwć,że pozostanie nam jaikś zapas tabletek. W koncu są one też dla kobiet karmiących.
Kiedyś też przestałam brać na parę dni, jak skończyło się mi opakowanie i zaraz dorwałay mnie bóle łydek w nocy.
Powiedziałam lekarzowi a on na to czy biorę witaminy :-[
Zresztą nie ma co się martiwć,że pozostanie nam jaikś zapas tabletek. W koncu są one też dla kobiet karmiących.
kaśka k
Ja brałam elevit, a teraz łykam prenatal i zamierzam do końca ciąży brac witaminki
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej dziewczyny - w W-wie doslownie przed momentem przyszla chmurka, bo od rana tez bylo slonecznie :-)
Tusiu, tu jest link do kołderek :
http://www.gazela.art.pl/przytulanki.html
Tylko nie umialam zrobic prosto zdjęcia i wyglądają, jakbym krzywo uszyla... Ta z wielorybkiem jest taka bardziej puchowa, a ta z mychami ma wklad bardziej kocykowy. No i teraz zabieram sie za robienie ochraniacza do łóżeczka.
Tusiu, tu jest link do kołderek :
http://www.gazela.art.pl/przytulanki.html
Tylko nie umialam zrobic prosto zdjęcia i wyglądają, jakbym krzywo uszyla... Ta z wielorybkiem jest taka bardziej puchowa, a ta z mychami ma wklad bardziej kocykowy. No i teraz zabieram sie za robienie ochraniacza do łóżeczka.