reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczynki!
No mnie w nocy bolal zoladek, a przed zasnieciem to nawet mnie sie cofnelo i wymiotowalam. Kurde te dolegliwosci nie dadza mi odpoczac. No to fajnie, ze u was sloneczko bo u mnie chmurki.

reklama
Czy wy bierzecie jeszcze jakies witaminy dla ciezarnych. Bo ja tak mysle, czy kupowac jeszcze ten Feminatal co biore. Zostaly mi dwie tabletki. W sumie wyniki mam caly czas dobre.

Tusiu ja też biorę femintanal, mimo tego że wyniki mam dobre.
Kiedyś też przestałam brać na parę dni, jak skończyło się mi opakowanie i zaraz dorwałay mnie bóle łydek w nocy.
Powiedziałam lekarzowi a on na to czy biorę witaminy :-[
Zresztą nie ma co się martiwć,że pozostanie nam jaikś zapas tabletek. W koncu są one też dla kobiet karmiących. ;)

Tusiu lepiej kup i zazywaj przynajmniej do porodu, bo te niedobory witaminek dopiero teraz moga sie zaczac bo dzidziusie rosna jak na drozdzach i potrzebuja wiecej skladnikow odzywczych.
Ja tez biore feminatal

reklama
Hej dziewczyny - w W-wie doslownie przed momentem przyszla chmurka, bo od rana tez bylo slonecznie :-)

Tusiu, tu jest link do kołderek :
http://www.gazela.art.pl/przytulanki.html

Tylko nie umialam zrobic prosto zdjęcia i wyglądają, jakbym krzywo uszyla... Ta z wielorybkiem jest taka bardziej puchowa, a ta z mychami ma wklad bardziej kocykowy. No i teraz zabieram sie za robienie ochraniacza do łóżeczka.

Do góry