reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Tusiu to mnie pocieszylyscie bo sie zastanawialam czy te bombelki to tylko u mnie ??
Moj maly tez ma czkawki 2-3 razy dziennie !!!
A ta historia z 35 godzinnym porodem to naprawde straszna !! Tutaj lekarze tez nie lubia jak im sie cos powie !!! Ja mialam jedna wizyte u poloznej, ktora byla niemila i mam nadzieje ze na nia nie trafie !!!
No wlasnie Elfiko gdzie to zapowiadana goraca wiosna ??

reklama
ooo! moja mala tez ma teraz czkawke ....bidulka

a za oknem ....chyba zaczyna sie przejasniac moze w koncu wyjdzie slonko...choc znowu zapowiadali burze :p

ale mamrot ze mnie :p
ciaza zaczyna mi szybciej niz poprzednio ciazyc.... oj oby do lipca ::)

ide na spacer z Tymciem, moze mi sie troche pouklada w glowie i na duszy bedzie lzej ;)

Co do sensacji żołądkowych to niestety też to przerabiam ale to podobnoc normalne bo brzuszki się rozciągają i może już nas na nowo męczyc zgaga itp :p
męczyłam się strasznie przez pierwsze trzy miesiące z żołądkiem, potem był spokój a od tygodnia powrócił problem :(

Ja właśnie wrociłam ze szpitala byłam tam bo ten bobolewający brzuch nie dawał mi spokoju i do tego doszło ciągnięcie brzucha w dół
A mój lekarz ma urlop i wyjechał a przez telefon to niewiele może mi pomóc
No i okazało się że to infekcja układu moczowego, bo cewka moczowa jest zaczerwieniona
chyba ta infekcja trochę dziwna bo mnie wcale nic nie piecze a tak podobno jest
Ale z ciążą na szczęście wszystko ok bo najbardziej bałam się o szyjkę żeby się nie skracała

To dobrze Wiki że z dzidzią wszystko ok :) a z infekcją sobie poradzisz jak ja miałam to między innymi kazali mi pic dużo wody oczywiśie niegazowanej ;D
a tak wogóle to Dzień Dobry wszystkim, :) w Poznaniu narazie świeci słoneczko i jest całkiem milutko

Cześc Frida właśnie patrzę że jesteś z Wrocławia, a mój mąż tam właśnie raniutko pojechał na jakieś ważne testy kwalifikacyjne.
Wierzę że sobie poradzi chociaż on mniej miał rano optymizmu ;D
Z drugiej strony jak mu się uda i się zakwalifikuje to ja już go wogóle w domku nie zobacze :( ale i tak życzę mu żeby się udało :)

reklama
Do góry