reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tusiu to mnie pocieszylyscie bo sie zastanawialam czy te bombelki to tylko u mnie ??
Moj maly tez ma czkawki 2-3 razy dziennie !!!
A ta historia z 35 godzinnym porodem to naprawde straszna !! Tutaj lekarze tez nie lubia jak im sie cos powie !!! Ja mialam jedna wizyte u poloznej, ktora byla niemila i mam nadzieje ze na nia nie trafie !!!
No wlasnie Elfiko gdzie to zapowiadana goraca wiosna ??

reklama
ooo! moja mala tez ma teraz czkawke ....bidulka

a za oknem ....chyba zaczyna sie przejasniac moze w koncu wyjdzie slonko...choc znowu zapowiadali burze :p

ale mamrot ze mnie :p
ciaza zaczyna mi szybciej niz poprzednio ciazyc.... oj oby do lipca ::)

ide na spacer z Tymciem, moze mi sie troche pouklada w glowie i na duszy bedzie lzej ;)

Co do sensacji żołądkowych to niestety też to przerabiam ale to podobnoc normalne bo brzuszki się rozciągają i może już nas na nowo męczyc zgaga itp :p
męczyłam się strasznie przez pierwsze trzy miesiące z żołądkiem, potem był spokój a od tygodnia powrócił problem :(

Ja właśnie wrociłam ze szpitala byłam tam bo ten bobolewający brzuch nie dawał mi spokoju i do tego doszło ciągnięcie brzucha w dół
A mój lekarz ma urlop i wyjechał a przez telefon to niewiele może mi pomóc
No i okazało się że to infekcja układu moczowego, bo cewka moczowa jest zaczerwieniona
chyba ta infekcja trochę dziwna bo mnie wcale nic nie piecze a tak podobno jest
Ale z ciążą na szczęście wszystko ok bo najbardziej bałam się o szyjkę żeby się nie skracała

To dobrze Wiki że z dzidzią wszystko ok :) a z infekcją sobie poradzisz jak ja miałam to między innymi kazali mi pic dużo wody oczywiśie niegazowanej ;D
a tak wogóle to Dzień Dobry wszystkim, :) w Poznaniu narazie świeci słoneczko i jest całkiem milutko

Cześc Frida właśnie patrzę że jesteś z Wrocławia, a mój mąż tam właśnie raniutko pojechał na jakieś ważne testy kwalifikacyjne.
Wierzę że sobie poradzi chociaż on mniej miał rano optymizmu ;D
Z drugiej strony jak mu się uda i się zakwalifikuje to ja już go wogóle w domku nie zobacze :( ale i tak życzę mu żeby się udało :)

reklama
Do góry