reklama
mania
Fanka BB :)
Anitko to przylatuj!!! ja mialam chyba bardzo duzo szczescia ze trafilam na mojego ginekologa tyle ze z nim bede sie widziec dopiero na ciut przed porodem a narazie musze chodzic do innego ale co tam wytrzymam
moja Gabryska tak sie wierci ze jak zadlugo siedze to mnie bum!!! w rzebra a wczoraj to tak sie wypiela mala wiercipieta ze oj brzuch z prawej strony wygladal gruszka i skora tak bardzo sie napiela ze az bolalo
moja Gabryska tak sie wierci ze jak zadlugo siedze to mnie bum!!! w rzebra a wczoraj to tak sie wypiela mala wiercipieta ze oj brzuch z prawej strony wygladal gruszka i skora tak bardzo sie napiela ze az bolalo
mania
no tak ale tez nie moge uogolniac szpiali bo tu tez sa i takie partackie i jesli samemu sie czlowiek nie doinormuje to o niczym Ci nie powiedza.....chyba maja wiekszosc ludzi za glupkow....chociaz z drugiej strony jak sie patrzy na wyraz twarzy czesci tego spoleczenstwa to sie nie ma czemu dziwic...
na wszystkim musi byc instrukcja obslugi nawet na papierze toaletowym no ....moze tylko nie na jedzeniu...bo to towarzystwo tylko by jadlo i jadlo
na wszystkim musi byc instrukcja obslugi nawet na papierze toaletowym no ....moze tylko nie na jedzeniu...bo to towarzystwo tylko by jadlo i jadlo
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Tusiu, jak wróce do domku to zrobię zdjęcia i na pewno pokażę na wątku wyprawkowym swoje kolderki ;D
A kupić na nie trzeba:
- do środka watolinę [8 zl za metr w W-wie] bądź jakiś inny ocieplacz,
- a na wierzch chyba najlepiej bawełnę.
Rozmiar i wzorki wedłu uznania ;D No chyba że chcesz zeby potem pasowaly na to standardowe poszewki, to musisz dopasowac rozmiary. Ja zrobilam mniejsze, bo slyszalam ze standardowe kołderki sa na początek za duze, a poza tym my rodzimy latem, bedzie gorąco, więc nie chcę malucha przykrywac zbyt wielką "pierzyną". ;D No i u mnie nie bedzie oddzielnie poszewki - w razie czego od razu cala kolderka poleci do prania.
A kupić na nie trzeba:
- do środka watolinę [8 zl za metr w W-wie] bądź jakiś inny ocieplacz,
- a na wierzch chyba najlepiej bawełnę.
Rozmiar i wzorki wedłu uznania ;D No chyba że chcesz zeby potem pasowaly na to standardowe poszewki, to musisz dopasowac rozmiary. Ja zrobilam mniejsze, bo slyszalam ze standardowe kołderki sa na początek za duze, a poza tym my rodzimy latem, bedzie gorąco, więc nie chcę malucha przykrywac zbyt wielką "pierzyną". ;D No i u mnie nie bedzie oddzielnie poszewki - w razie czego od razu cala kolderka poleci do prania.
frida27
Kasiu K ja biorę fenoterol od 3 tygodni i nie wiem do kiedy mam brać. Może też urodze w czerwcu.
Moja mała ma ostatnio czkawkę bo tak delikatnie mi w brzuszku skacze przez kilka minut. Ale strasznie jest spokojniutka. troszkę się wierci i troszkę kopie ale tylko raz zasunęła mi takiego kopniaka że mnie zabolało. ;D
Moja mała ma ostatnio czkawkę bo tak delikatnie mi w brzuszku skacze przez kilka minut. Ale strasznie jest spokojniutka. troszkę się wierci i troszkę kopie ale tylko raz zasunęła mi takiego kopniaka że mnie zabolało. ;D
tusia25
Maniu przeczytalam ta historie ojca i naprawde az sie we mnie gotuje jacy ludzie (lekarze) moga byc podli i nieczuli. Bardzo wspolczuje tych przezyc i mam nadzieje, ze to sie nigdy w zadnym szpitalu nie trafi. Tragedia.
Gazelaczku czekam na zdjecia ;D
Gazelaczku czekam na zdjecia ;D
reklama
graszka-po
Asiołek pisze:wiecie co... ja wiem, że ja tak strasznie upieram sie przy cesarce :-) w duchu jednak ten poró naturalny kusi :-) chociaż to wg mnie nienormalne :-)
Asiołku chyba nie bardzo zrozumiałam :według ciebie nienormalny jest naturalny poród?? :??