reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Anitko ja wlasnie sie zastanawialam przed chwila co to byl za odglos w moim brzuchu tak jak by Majka beknela i puscila bombelki. Nie wiem co to jest, ale napewno nie pochodzi to z zoladka ;)

Anitko to przylatuj!!! ja mialam chyba bardzo duzo szczescia ze trafilam na mojego  ginekologa tyle ze z nim bede sie widziec dopiero na ciut przed porodem a narazie musze chodzic do innego ale co tam wytrzymam  ;)

moja Gabryska tak sie wierci ze jak zadlugo siedze to mnie bum!!! w rzebra a wczoraj to tak sie wypiela mala wiercipieta ze   oj brzuch z prawej strony wygladal gruszka i skora tak bardzo sie napiela ze az bolalo  

no tak ale tez nie moge uogolniac szpiali bo tu tez sa i takie partackie i jesli samemu sie czlowiek nie doinormuje to o niczym Ci nie powiedza.....chyba maja wiekszosc ludzi za glupkow....chociaz z drugiej strony jak sie patrzy na wyraz twarzy czesci tego spoleczenstwa to sie nie ma czemu dziwic...
na wszystkim musi byc instrukcja obslugi nawet na papierze toaletowym :p no ....moze tylko nie na jedzeniu...bo to towarzystwo tylko by jadlo i jadlo

Tusiu, jak wróce do domku to zrobię zdjęcia i na pewno pokażę na wątku wyprawkowym swoje kolderki  ;D

A kupić na nie trzeba:
- do środka watolinę [8 zl za metr w W-wie] bądź jakiś inny ocieplacz,
- a na wierzch chyba najlepiej bawełnę.

Rozmiar i wzorki wedłu uznania  ;D No chyba że chcesz zeby potem pasowaly na to standardowe poszewki, to musisz dopasowac rozmiary. Ja zrobilam mniejsze, bo slyszalam ze standardowe kołderki sa na początek za duze, a poza tym my rodzimy latem, bedzie gorąco, więc nie chcę malucha przykrywac zbyt wielką "pierzyną".  ;) ;D No i u mnie nie bedzie oddzielnie poszewki - w razie czego od razu cala kolderka poleci do prania.

Kasiu K ja biorę fenoterol od 3 tygodni i nie wiem do kiedy mam brać. Może też urodze w czerwcu.

Moja mała ma ostatnio czkawkę bo tak delikatnie mi w brzuszku skacze przez kilka minut. Ale strasznie jest spokojniutka. troszkę się wierci i troszkę kopie ale tylko raz zasunęła mi takiego kopniaka że mnie zabolało. ;D

wiecie co... ja wiem, że ja tak strasznie upieram sie przy cesarce :-) w duchu jednak ten poró naturalny kusi :-) chociaż to wg mnie nienormalne :-)

Maniu przeczytalam ta historie ojca i naprawde az sie we mnie gotuje jacy ludzie (lekarze) moga byc podli i nieczuli. Bardzo wspolczuje tych przezyc i mam nadzieje, ze to sie nigdy w zadnym szpitalu nie trafi. Tragedia.
Gazelaczku czekam na zdjecia ;D

reklama
Asiołek pisze:
wiecie co... ja wiem, że ja tak strasznie upieram sie przy cesarce :-) w duchu jednak ten poró naturalny kusi :-) chociaż to wg mnie nienormalne :-)

Asiołku chyba nie bardzo zrozumiałam ::)według ciebie nienormalny jest naturalny poród?? ::)??

Do góry