reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Melciu, to ja nie wiem - moze mam jakies specyficzne ustawienia? Bo ja do tej pory nie moge sie polapac w tym forum :eek: Np widzę bardzo male daty przy Waszych postach i gdy nadrabiam to nie wiem ktora kiedy coś pisala...

Klaudia - ja wlasnie caly czas widzę podobieństwo między naszymi Maciejami, hi hi Mi się wydaje, że obaj, mimo iż łobuziaki i psotniki, to jednocześnie tkie dobre chłopaki :) Takie przytulanki :-) Nie wiem jak to opisać, ale wydaje mi się, że mają taki "dobrotliwy wyraz twarzy" :tak:

Babulce, zmykam
znow mnie złapał globus
od dwoch miesiecy boli mnie główa, buuuuuuuuuu

dobranocki i miłych snów!!!!!!

reklama
A u nas internet działa żałośnie :no: :sick: Tepsa oczywiście leje na wszystko :wściekła/y: co chwile mnie rozłącza :sick: :-( :-( :-(
Alka bierzcie dialog,chodzi jak malina,
a i promocja teraz fajowska 2giga za niecałe 100zł + abonament za tel.stacjonarny 1,22zł
:-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) :tak: :tak:

aha i co mnie zaintrygowalo to co Wy tak z tym ADHD?
czy u tak malych dzieci mozna powiedziec ze to ten problem? :confused:
czy to tylko chec poznania swiata i duzo energii?

ostatnio siedzac w poczekalni u dermatologa chwycilam gazetke i byl tam artykul wlasnie o ADHD niestety nie zdazylam go przeczyac calego bo wchodzilismy do gabinetu ale z tego co doczytalam to mozna stwierdzic ADHA dopiero u starszych dzieci takich 5-6 latkow

czy ktos wie cos na ten temat wiecej? bede wdzieczna!!!!!!! :elvis:
Maniu proszę bardzo masz tutaj stronkę
http://www.misjanadziei.org.pl/adhd/
mam nadzieję,że sobie poczytasz i się dowiesz,co Cię interesuję

Elficzku obiecane linki
DEKORACJA - KUBUŚ PUCHATEK I PRZYJACIELE __NOWOSC (139032179) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.kris-pat.nazwa.pl/dekoracje/disney_duza/kubus_zestaw.jpg
http://www.kris-pat.nazwa.pl/dekoracje/disney_mala/kubus_zestaw.jpg

babka ma różne takie dekoracje na ścianę,
tylko,że ja osobiście przekalkowałabym sobie takie
rózne wzory na swoją ścianę i pomalowałabym zwykłymi
farbami plakatowymi................efekt fajny,a jaki tani,
tylko trochę pracy kosztuje:-) ;-) :tak: :-p

Nie licząc nocnej Hanti ;-) , witam pierwsza :-)

AniuSz. coś mnie chyba ominęło, bo nie wiedziałam nic o tym, że sprzedajecie jakąś działkę :eek: . Ale z tego, co czytam, było to dla Was bardzo ważne, więc cieszę się, że wszystko udało się pomyślnie sfinalizować :tak:

Maniu, to smutne, że na dłużej rozstaniesz się z Dużym. Będę trzymać kciuki za spotkanie pierwszego stopnia z teściami ;-) :elvis:

Melll, urzekająca opowieść :elvis:

U nas z nowości- umiemy zrobić a ku ku i pokazać, jak nam jedzonko smakowało (klepanie po brzuszku) :happy: ;-)

Czy Wy też odnosicie wrażenie, że dzieciaki rozwijają się teraz w ogromnym tempie? Ja widzę każdego dnia zmiany i mogłabym non stop całować to moje maleństwo za to, jakie jest mądre. Zakochałam się w moim dziecku po raz drugi :elvis:

Uciekam do roboty, miłego kawkowania :cool2:

reklama
Czy Wy też odnosicie wrażenie, że dzieciaki rozwijają się teraz w ogromnym tempie? Ja widzę każdego dnia zmiany i mogłabym non stop całować to moje maleństwo za to, jakie jest mądre. Zakochałam się w moim dziecku po raz drugi :elvis:

Uciekam do roboty, miłego kawkowania :cool2:
skąd ja to znam, Kuba tez mnie co dzien zadziwia...niestety czasem i negatywnie bo jeest upart jak osioł...
a w ogóle o Dzien Dobry
pogoda u nas marna maksymalnie, ale przynajmniej nie pada, wiec moze choc na kilka minut wyjdziemy na spacer bo ja juz kota w domu dostaję

Do góry