reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gazelko doczytalam ze masz Przyjaciolke w Milwaukee ha ale ten swiat maly co? szkoda ze dopiero teraz sie to wydalo :-( bo moglysmy sie poznac ....czy Ona dlugo tu juz mieszka? hm...moze mamy wspolnych znajomych ?
*Maniu*, Ona ma na imię Jola i ma synka Patryka Jola jest w naszym wieku, a Patryś w wieku Twojej Gabinki - oboje chyba rodzili się w końcówce czerwca Ale byłby super, gdybyście się znały, hi hi Daj szybko odpowiedź, bo teraz to siedzę na żarzących się węgielkach z emocji :-) :-) :-)
A co do małego świata, to my z *Nianią* miałyśmy kilka niespodzienek, tak się dziwnie złożyło, że łączą nas różne znajomości i takie różne zbegi okoliczności powodują, że na siebie "wpadałyśmy"
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Oo, znów się z *Manią* rozminęłam :-(
Melll
Mama Julci
moja kuzynka i kuzyn Pawła są parą od 6 lat
poznali się dzięki nam na imprezie - Paweł przyprowadził kuzyna a moja kuzynka też tam była - my już byliśmy raze - i tak zacząl sie ich związek
we wtorek polecieli do znajomego do Londynu na 5dni
wczoraj dostałam smsa od kuzynki że zaręczli się :-) :-) :-)
oświadczył jej się w hotelu na romantycznej kolacji (wszystko było dużo wcześniej zorganizowane - ona nic nie wiedziała - tylko ten znajomy co u niego byli i jej przyszli teściowe )
mówi że było jak w bajce
totalne zaskoczenie
jak na kolanach zaczął coś mówić to niewiedziała o co chodzi
bardzo się cieszę
i zaskoczył mnie te kuzyn Pawła
nie spodziewałam się po nim takiej tajnej akcji ;-)
dziś dzwonił do Pawła i opowiadał mu cały w skowronkach o tym że się zaręczyli i był dumny z siebie :-)
ta kuzyna była teraz sama 3 miesiące w Irlandii - pracowała w wakacje
chciała sobie kupić profesjonalny aparat do jej pasja to fotografia
wg mnie to rozstanie bardzo wzmocniło ich związek
a te zaręczyny mnie tylko w tym utwierdziły
ale się ciesze :-) :-) :-)
poznali się dzięki nam na imprezie - Paweł przyprowadził kuzyna a moja kuzynka też tam była - my już byliśmy raze - i tak zacząl sie ich związek
we wtorek polecieli do znajomego do Londynu na 5dni
wczoraj dostałam smsa od kuzynki że zaręczli się :-) :-) :-)
oświadczył jej się w hotelu na romantycznej kolacji (wszystko było dużo wcześniej zorganizowane - ona nic nie wiedziała - tylko ten znajomy co u niego byli i jej przyszli teściowe )
mówi że było jak w bajce
totalne zaskoczenie
jak na kolanach zaczął coś mówić to niewiedziała o co chodzi
bardzo się cieszę
i zaskoczył mnie te kuzyn Pawła
nie spodziewałam się po nim takiej tajnej akcji ;-)
dziś dzwonił do Pawła i opowiadał mu cały w skowronkach o tym że się zaręczyli i był dumny z siebie :-)
ta kuzyna była teraz sama 3 miesiące w Irlandii - pracowała w wakacje
chciała sobie kupić profesjonalny aparat do jej pasja to fotografia
wg mnie to rozstanie bardzo wzmocniło ich związek
a te zaręczyny mnie tylko w tym utwierdziły
ale się ciesze :-) :-) :-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć
Właśnie sobie pooglądałam zdjęcia Maciusia Gazelaczkowego.
Jaki on fajny!! A jaka mama laska na którymś zdjęciu - jak ktoś jeszcze nie widział to koniecznie trza zobaczyć fotki Maciusiowe!!!
A tak na marginesie, Gazelka niektóre miny twojego Maciusia, to normalnie lustrzane odbicie mojego Maćka :-) No i mój Maciek dokładnie tak samo staje na głowie, hihi.
Właśnie sobie pooglądałam zdjęcia Maciusia Gazelaczkowego.
Jaki on fajny!! A jaka mama laska na którymś zdjęciu - jak ktoś jeszcze nie widział to koniecznie trza zobaczyć fotki Maciusiowe!!!
A tak na marginesie, Gazelka niektóre miny twojego Maciusia, to normalnie lustrzane odbicie mojego Maćka :-) No i mój Maciek dokładnie tak samo staje na głowie, hihi.
reklama