reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

i koncze klikanie bo moje robaczki wszedobylskie wlaza na okna :szok: :no: :baffled: (wygladaja czy duzy nie wraca z pracy )

ide z nimi porysowac

a Wam spokojnej nocki :elvis:

reklama
Gazelko doczytalam ze masz Przyjaciolke w Milwaukee ha ale ten swiat maly co? :tak: :-D szkoda ze dopiero teraz sie to wydalo :-( bo moglysmy sie poznac ....czy Ona dlugo tu juz mieszka? hm...moze mamy wspolnych znajomych ?

*Maniu*, Ona ma na imię Jola i ma synka Patryka :) Jola jest w naszym wieku, a Patryś w wieku Twojej Gabinki - oboje chyba rodzili się w końcówce czerwca :) Ale byłby super, gdybyście się znały, hi hi Daj szybko odpowiedź, bo teraz to siedzę na żarzących się węgielkach z emocji :-) :-) :-)
A co do małego świata, to my z *Nianią* miałyśmy kilka niespodzienek, tak się dziwnie złożyło, że łączą nas różne znajomości i takie różne zbegi okoliczności powodują, że na siebie "wpadałyśmy" :tak: :tak: :tak:

ale dziś miałam roboty ......uff

a na poczcie pół godziny paczki wysyłałam :tak:

ciekawe jak Tusia :confused: :confused:

Aniu fajnie że sprzedaż przeprowadzona pomyślnie :elvis:

moja kuzynka i kuzyn Pawła są parą od 6 lat
poznali się dzięki nam na imprezie - Paweł przyprowadził kuzyna a moja kuzynka też tam była - my już byliśmy raze - i tak zacząl sie ich związek

we wtorek polecieli do znajomego do Londynu na 5dni

wczoraj dostałam smsa od kuzynki że zaręczli się :-) :-) :-)
oświadczył jej się w hotelu na romantycznej kolacji (wszystko było dużo wcześniej zorganizowane - ona nic nie wiedziała - tylko ten znajomy co u niego byli i jej przyszli teściowe )

mówi że było jak w bajce :tak:
totalne zaskoczenie :szok:
jak na kolanach zaczął coś mówić to niewiedziała o co chodzi :-D

bardzo się cieszę
i zaskoczył mnie te kuzyn Pawła
nie spodziewałam się po nim takiej tajnej akcji ;-)

dziś dzwonił do Pawła i opowiadał mu cały w skowronkach o tym że się zaręczyli i był dumny z siebie :-)

ta kuzyna była teraz sama 3 miesiące w Irlandii - pracowała w wakacje
chciała sobie kupić profesjonalny aparat do jej pasja to fotografia

wg mnie to rozstanie bardzo wzmocniło ich związek
a te zaręczyny mnie tylko w tym utwierdziły

ale się ciesze :-) :-) :-)

Cześć :)
Właśnie sobie pooglądałam zdjęcia Maciusia Gazelaczkowego.
Jaki on fajny!! A jaka mama laska na którymś zdjęciu - jak ktoś jeszcze nie widział to koniecznie trza zobaczyć fotki Maciusiowe!!!

A tak na marginesie, Gazelka niektóre miny twojego Maciusia, to normalnie lustrzane odbicie mojego Maćka :-) No i mój Maciek dokładnie tak samo staje na głowie, hihi.:-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry