reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam zaspacerowane(pracujące też:-p ) mamusie i ich pociechy;-)

ja spacer zaliczyłam sama do dentystki...............ale nie było tak źle:baffled: :-p

pogoda wreszcie bezdeszczowa i całkiem ciepło na dworze,
więc i my dzisiaj polecimy na spacerek,
ale po drzemce i obiadku:-) :laugh2: :happy:

Melduje się grzecznie.
Nadrabiałam - urlopowalismy się przez weekend w Zakopanem w bialym puchu:-) . Jasiu jest zachwycony sniegiem (raczej byl bo go juz nic nie zostalo). Wchodzil z zaspy i chcial obsypywac wszystkich sniegiem - super.

Wczoraj bylam na USG - wszystko gra - bobasek ma 39mm dlugosci. Widzialam raczki, nozki, kregoslup - bajka.
No i juz zaczynam sie czuc lepiej - moj mega len i mega zmeczenie powoli odchodza w niepamiec - jeszcze ze 2 tygodnie i licze na znaczna poprawe:-) - moze znow zaczne wiecej klikac;-) , bo ostanio nic mi sie nie chcialo:-) .
Nie chce was tu tez zameczac moimi samopoczuciami - to bede robic moze na czerwcu 2007:-) - czas na mala zdrade;-) .

Co do mowienia - to Jas tez nic nie mowi oprocz: mama, baba, papa i tyle.
Pocieszylam sie ze nie jest jedyny z nie mowiacych - ja wychodze z zalozenia ze wszystko w swoim czasie. Jest bystry - pokazuje juz ladnie tak i nie, wszedzie go pelno - wszytko wg mnie gra:-)

oj Aniu, jakie super wiesci...
co do czerwca to powiem Ci ze to sa bardzo miłe dziewczyny, klikałam troche z nimi i majówkami i chyba bardziej mi czerwcówki przypadły do gustu...no i jest tam podróbka naszego Elfika "Efilo" :)...
a mozemy poprosci o zdjęcie maluszka ???

witaj aniu.g:elvis: :elvis: :elvis:

to super,że maleństwo się szybciutko i prawidłowo rozwija :-) :-) :-)

no teraz Jasio już jest zapoznany na całego za śnieżnym puchem,
czego my tylko możemy pozazdrościć:-p
bo u nas śniegu jeszcze nie było tak naprawdę;-)

reklama
Do góry