reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej :)

Dziewczyny, a co chodzi z supernianią? Bo nie mam TV w domku i takie programiki mnie omijają. Co wyczyniały te potworzaste pociechy? :confused: :confused: :confused:
Gazelko to co ta trójka chłopaków wyczyniała to chyba nie da się opisać.:szok::no:Tak w skrócie to wyzywanie rodziców:szok::wściekła/y:, bicie matki:szok::wściekła/y:, plucie na nią:szok::wściekła/y: itp.Ta trójka po prostu rządziła domem:wściekła/y:
O tu mozna sobie conieco poczytac: TVN Superniania

Mój mały już spi, a ja zmykam na drina:-p i serialik:-).

reklama
czesc Mordeczki kochane!!

wczoraj wygnalo nas do chicago, musialam pozegnac sie z kolezanka ze szkoly :-( a przy okazji pojechalismy do delfinarium i gdyby nie to ze strasznie droga impreza to byloby super, ptem sie troszke nasluchalam ile to wydalismy :no: :-p
ale nic :-p ;-)

Gazelko doczytalam ze masz Przyjaciolke w Milwaukee ha ale ten swiat maly co? :tak: :-D szkoda ze dopiero teraz sie to wydalo :-( bo moglysmy sie poznac ....czy Ona dlugo tu juz mieszka? hm...moze mamy wspolnych znajomych ?

Elfiku najdrozszy Ty sie nie przejmuj tym ze mala mowi baba u TYmula tez bylo podobnie potem jak sie rozgadal to koniec i teraz tak gada i gada i pewnie dzieki temu gaba szybko lapie
a Weronisia pewnie polubila slowo baba i sprawie jej przyjemnosc mowienie ...tak sobie mysle moze pobaw sie z nia w jakies wyrazy dzwiekonasladowcze np brrrrrrrrry, albo gegegee moze zacznie sie bawic jezykiem i szybciej zlapie o co chodzi ?:confused: ;-) :elvis:

Aniu Sz gratuluje udanej trazakcji!!!napewno lzej na duszy z taka swiadomoscie ze kredyty splacone u nas to niepredko nastopi :no:

Ysiu Gabula to klops wazy 13kg:szok: :eek:

dzieki wszystkie mile slowa pod naszym adresem :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Elfik Ty masz taki fajny nowy suwaczek a ja sie zaczyma go bac ;-)
odliczam juz dni do naszego wyjazdu a co za tym idzie rozlaki z Duzym :-( :-( :-( :-( buuuuuu kuchnia co to beda za swieta bez taty :-( :-(

aha i co mnie zaintrygowalo to co Wy tak z tym ADHD?
czy u tak malych dzieci mozna powiedziec ze to ten problem? :confused:
czy to tylko chec poznania swiata i duzo energii?

ostatnio siedzac w poczekalni u dermatologa chwycilam gazetke i byl tam artykul wlasnie o ADHD niestety nie zdazylam go przeczyac calego bo wchodzilismy do gabinetu ale z tego co doczytalam to mozna stwierdzic ADHA dopiero u starszych dzieci takich 5-6 latkow

czy ktos wie cos na ten temat wiecej? bede wdzieczna!!!!!!! :elvis:

och Maniu kochana na pewno bedzie Ci bardzo tęskno za Dużym ale za to pierwszy raz od kilku lat spotkasz się przy tej okazji z inną częscią rodziny...dla nich (mysle tu szczególnie o mamie) beda to pewnie wyjątkowe swięta.

dzięki za gratki sprzedażowe...trochę kamien z serca

AniuSZ z tymi swietami to niebedzie tak fajnie jak by moglo byc :-( moja MAma nie wiedzac ze przylatujemy kupila juz bilety i leci razem z moja siostra do Taty i do drugiej mojej siostry do Irlandii w zeszlym roku to Tata tyl zupelnie sam na swiata i teraz byloby mu potwornie smutno
a ja hmm.... no coz bede swiatowac z rodzicami duzego :baffled: :eek:
i troche sie tego boje (ja z reszta ostatnio wszystkioego sie boje ;-) )
bo bedzie tam cala jego familjia :szok: i tylko jego zabraknie :-(

Maniu z tego co ja się orientuję to faktycznie dopiero później mozna stwierdzic ze dziecko mam ADHD, a obecnie możemy mówic ze dzieci są bardzo zywe...i mysle ze obecnie gdy mówimy o AdHD to każda wie ze chodzi o bardzo ruchliwe dziecko a nie o zdiagnozowaną chorobę

reklama
Maniu z tego co ja się orientuję to faktycznie dopiero później mozna stwierdzic ze dziecko mam ADHD, a obecnie możemy mówic ze dzieci są bardzo zywe...i mysle ze obecnie gdy mówimy o AdHD to każda wie ze chodzi o bardzo ruchliwe dziecko

no to w takim razie jestem juz w domu ;-)
dolaczam do mam ruchliwych......bardzoooo ruchliwych dzieci :szok: :eek: :baffled:

Do góry