reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witam z rana,

Daria też codziennie mnie czymś zaskakuje, dziś zaczęła odmieniac przez przypadki: mama, mamo, mami, mamu, mame

reklama
Witam z rana:-) ,

Daria też codziennie mnie czymś zaskakuje:tak: ,
dziś zaczęła odmieniac przez przypadki:szok: :szok: ;-) ,
a oto przykłady odmian;-) :-) :
mama, mamo, mami, mamu, mame
tata, tato, tate, tatu, tati
baba, babe, babu, babi :cool2:

My też zaraz wybieramy się na spacerek, póki nie pada, bo od kilku dni ciągle pada, więc to miłe urozmajcenie :tak: :-)

ja własnie ubieram Kubę...musze wyjsc z domu bo łącze się dzis w bólu z Gazelką...mam mega globusa :(

sp. Brałyscie udział w konkursie na wierszyk ?? mój skrócili buuuuuu

Cześć babulinki kochane...
nareszcie przestało padać :tak: może jakiś spacer zaliczymy wreszcie :tak:
ale to za pół godzinki, po kawie :tak:

U nas też szaro, buro i dżdżysto, feeee.
Siedzimy razem z Maćkiem, słuchamy dżemu i popijamy - ja kawkę a Maciek wodę z soczkiem malinowym.

A co do tego, co Iwonka napisała - to ja mam dokładnie tak samo. Ciągle mi się wydaje, że Maciek to taka mała istotka, a on z dnia na dzień staje się coraz bardziej rozumnym człowieczkiem, z którym można się już całkiem dobrze dogadać.
Ostatnio też mnie zadziwił. Wstałam rano i poszłam do kuchni na bosaka, on przyszedł za mną i jak zobaczył, że mam gołe nogi, to poszedł do pokoju i przyniósł mi kapcie (u nas się mówi pantofle, ale podobno na północy pantofle, to buty :-) ).

reklama
Do góry