reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
jakoś nie chce mi się wierzyc, aby po wizycie super niani sytuacja zmieniła się na stałe, przecież te zachowania rodziców i dzieci były powielane przez parę lat, mam nadzieję, że się myle, bo w innym przypadku kiepsko widzę przyszłośc tej rodzinki :-(
elfiko
lipcowe mamy ´05
hehe Weronika sie tak cały czas zachowuje oczywiście jak ma dobry humorZa to moje dziecko wczoraj zachowywało się, jakby miało ADHD. Normalnie nie można go było zatrzymać. Cały dzień latał po domu i na chwilę nie chciał się zająć czyms konkretnym. Spał tylko 1,5 godzinki (a zazwyczaj śpi 3). Normalnie szok. Dzisiaj na szczęście wszystko wróciło do normy :-)
bo jak ma dzień marudy to do tego latania po domu dovhodzi jeszcze płacz i "wiszenie " mi u nogi
No i jeszcze wam powiem, że jestem baaaardzo zadowolona, bo mój mężulek wczoraj dywan wyczyścił. SAM - nie proszony :-) To znaczy, jakiś miesiąc temu, mówiłam, że przydałoby się go wyczyścić, bo mi wstyd jak ludzie przychodzą taki brudny, a on wczoraj rano (chyba z okazji tego nagłego wyzdrowienia poczuł taki napływ sił), wstał i mówi: "To może ja dzisiaj ten dywan wyczyszczę?" No i jestem w szoku, że tylko miesiąc czekałam
mojego poprosiłam jakies dwa miesiace temu żeby posprzątał w takiej szafce gdzie trzyma narzędzia bo drzwiczki sie nie domykały i można sie było uderzyc
w piątek sama posprzątałam jak po raz setyny chyba uderzyłam sie o te drzwiczki z szafki
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez witam popoludniem :-):-)
powoli zbieram sie do roboty, musze jeszcze wyskoczyc na poczte zapłacić rachunki a pozniej skoczyc do sklepu po jakis t-shirt dla mnie, oczywiscie do pracy i oczywiscie czerwony!!!!!!
powoli zbieram sie do roboty, musze jeszcze wyskoczyc na poczte zapłacić rachunki a pozniej skoczyc do sklepu po jakis t-shirt dla mnie, oczywiscie do pracy i oczywiscie czerwony!!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
dobra to narazie sie zegnam!!!!
do pozniej
buziaczki
do pozniej
buziaczki
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej
Dziewczyny, a co chodzi z supernianią? Bo nie mam TV w domku i takie programiki mnie omijają. Co wyczyniały te potworzaste pociechy?
Dziewczyny, a co chodzi z supernianią? Bo nie mam TV w domku i takie programiki mnie omijają. Co wyczyniały te potworzaste pociechy?