reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
A u nas internet działa żałośnie :no: :sick: Tepsa oczywiście leje na wszystko :wściekła/y: co chwile mnie rozłącza :sick: :-( :-( :-(

no jestem
my już po obiadku
widze,ze mamy podobne wrażenia po dzisiejszej superniani :szok:
matko kochana to co te dziecki zrobią tej matce za 5 lat???
a ojciec jak zwykle leje na wszystko :no:
tragedia

jakoś nie chce mi się wierzyc, aby po wizycie super niani sytuacja zmieniła się na stałe, przecież te zachowania rodziców i dzieci były powielane przez parę lat, mam nadzieję, że się myle, bo w innym przypadku kiepsko widzę przyszłośc tej rodzinki :eek: :confused: :-( :no:

Za to moje dziecko wczoraj zachowywało się, jakby miało ADHD. Normalnie nie można go było zatrzymać. Cały dzień latał po domu i na chwilę nie chciał się zająć czyms konkretnym. Spał tylko 1,5 godzinki (a zazwyczaj śpi 3). Normalnie szok. Dzisiaj na szczęście wszystko wróciło do normy :-)
hehe Weronika sie tak cały czas zachowuje oczywiście jak ma dobry humor
bo jak ma dzień marudy to do tego latania po domu dovhodzi jeszcze płacz i "wiszenie " mi u nogi :tak:

No i jeszcze wam powiem, że jestem baaaardzo zadowolona, bo mój mężulek wczoraj dywan wyczyścił. SAM - nie proszony :-) To znaczy, jakiś miesiąc temu, mówiłam, że przydałoby się go wyczyścić, bo mi wstyd jak ludzie przychodzą taki brudny, a on wczoraj rano (chyba z okazji tego nagłego wyzdrowienia poczuł taki napływ sił), wstał i mówi: "To może ja dzisiaj ten dywan wyczyszczę?" No i jestem w szoku, że tylko miesiąc czekałam :-D

mojego poprosiłam jakies dwa miesiace temu żeby posprzątał w takiej szafce gdzie trzyma narzędzia bo drzwiczki sie nie domykały i można sie było uderzyc
w piątek sama posprzątałam jak po raz setyny chyba uderzyłam sie o te drzwiczki z szafki :no:

na taki kolor chciałabym zafarbowac włosy:
0599d6730002c451453354c2

Tylko jaki to kolor??? Brąz czy kasztan??? Chcę sobie kupic farbę tylko nie wiem w jakim kolorze i jakiej firmy, może coś polecicie????? :-p :-p :cool2:

ja tez witam popoludniem :-):-)

powoli zbieram sie do roboty, musze jeszcze wyskoczyc na poczte zapłacić rachunki a pozniej skoczyc do sklepu po jakis t-shirt dla mnie, oczywiscie do pracy i oczywiscie czerwony!!!!!!:-D:-D

reklama
Hej :)

Dziewczyny, a co chodzi z supernianią? Bo nie mam TV w domku i takie programiki mnie omijają. Co wyczyniały te potworzaste pociechy? :confused: :confused: :confused:

Do góry