reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hanti jestem sama, to znaczy z Kuba..........

elfik jaki sliczny, swiateczny suwaczek mmmm
ja przez ten snieg tez zaczynam czuc swiateczna tmosfere.......

obejrzałam pokoik Weronisi i bardzo mi się podoba kolorek,
lubię takie ciepłe odcienie i pokoje,co od razu widać,że dziecięce:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Elficzku,ja osobićie dołożyłabym jeszcze na jednym poziomie
obrazki,kiedyś widziałam takie fajowskie na allegro,
jak znajdę to wkleję linka :tak: ;-)

no to czekam na ten linki :tak:

heloł w niedziele :)

heh, podejrzewam że większość z nas tak ma :) W ciagu dnia to ja często mam plany - romantyczna kolacyjka na wieczór, jakaś fają bibka we dwoje. A wieczorem.. nie mam siły. I jak pomyślę, że skacowana będę musiala wstawac do malego, to konczy sie na lampce wina, albo na piwku. I tak codziennie... i niedlugo chyba zostanę alkoholiczką. Po prostu co wieczór mam wrażenie, że należy mi sie cos na relaks ;)

hehe o mnie kochana mówisz o mnie!! :tak: Mam dokładnie to samo no poza tymi planami romantycznych kolacji bo mój łoś to mnie traktuje jak jakąs współlokatorke tylko i żadne tam spędzanie czasu we dwoje mu nie w głowie woli kompa a ja mam go juz szczerze dosyc i nie bede wiecznie zabiegac o wzgledy własniego męza :no:
olałam sprawe ...

własnie wyszedł juz nie potencjalny kupiec, a kupiec :-)
za tydzien podpisujemy umowe przedwsepna i pozbywamy się działeczki oraz wszelkich kredyto-długów -jupiiii

no to Aniu moje gratulacje, super! Napewno ta dodatkowa kasa rozwiąże kilka problemów co?

hanti jestem sama, to znaczy z Kuba..........

elfik jaki sliczny, swiateczny suwaczek mmmm
ja przez ten snieg tez zaczynam czuc swiateczna tmosfere.......
Wczoraj sobie suwacze zrobiłam bo te świeta to jedyne dobre na co warto w taka pogode czekać :tak:

u nas śniegu juz niema, stopnił sie cały i jest pełno wody wszędzie i błoto
ide na nianie.......

reklama
Do góry