reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
A swoją drogą ciekawe jak Niani idzie walka z tetrami:confused: Sama mam ochote w ten sposób załatwić Adaśka, ale czy to coś da...tzn ja będe miała góre prania i nieprzyjemne zapachy w powietrzu:-D;-)a dzieciak może sobie z tego nic nie robić:baffled::confused:

taaa to by mu pasowało
nic z tego nie wykręci sie od tych zakupów dzisiaj
musimy małej te spodenki kupić bo nawet na spacer wyjśc nie możemy z powodu ich braku
tablete mu dałam i jak Weronika wstanie to zjemy obiad( którego jeszcze nie ma hihi) i pojedziemy
a ja muszę kupić małej butki zimowe,
bo w tych marzną jej nóżki

i co mam złość na łosia...............:baffled:
muszę się przemóc i do niego odezwać,
bo potrzebuję jechać do Dzierżoniowa:sick: :eek:

Kurteczki fajne!!
Hanti ja bym nic nie doszywała - fajna jest taka jaka jest i kolorek...miodzio:tak:

Ja mam biały płaszczyk, właśnie taki pikowany, miałam go na sobie może z 5 razy, kupiłam jeszcze jak byłam w ciąży obwodowo mała, no i szybko zrobił się za mały, za to teraz jest idealny:-) Za to rozglądam się za jakimiś kozaczkami...:cool2:

ja na zime jestem przygotowana
mam wszystko co potrzebne:
oprócz tej kurtki mam buty takie śniegowce traperki ocieplone mocno
mam tez płaszczyk wełniany taki bardziej elegancki i kozaki wysokie
do tego czapa a raczej berecik bo lubie i szalik ciepły :tak:

za kozaczkami to i ja sie rozgladam, niestety funduszy brak..............
musze połazic troche po sklepach u siebie, no i wybrac sie w sobote na nasz bazarek, tam mozna upolowac duzo rzeczy, moze jakas kurteczka sie trafi.......

Hanti fajowa kurteczka, ja tez lubie pomarańczowy kolor :tak: a futerko doszyłabym brązowe chyba :tak:

Dzięks Elfiku,chyba takie doszyję,
bo ja zmarzluch i noszę do niej brązowe trapery,
a jak mi się zachce kozaczków,to mam futerko,
którego łoś niecierpi.............a ja lubię.......hihihihi
img0892ce3.jpg

U nas też fundusze wyczerpane....ciągle coś wychodzi. Ostatnio na leki i inhalator wydałam całe wychowawcze:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y:
Ale przecież w klapkach chodzić nie będe...:confused::eek:

reklama
no dobra.. mam dzisiaj lenia wiec na obiad bedzie...
dla Weroniki mam rosól z wczoraj i pulpeta :tak: z miesa mielonego z sosem
łos dostanie te same pulpety i jeszcze ryz do tego
a ja ... makaron z cynamonem i cukrem :tak: i koniec
jak leń to leń :-D

Do góry