reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A swoją drogą ciekawe jak Niani idzie walka z tetrami:confused: Sama mam ochote w ten sposób załatwić Adaśka, ale czy to coś da...tzn ja będe miała góre prania i nieprzyjemne zapachy w powietrzu:-D;-)a dzieciak może sobie z tego nic nie robić:baffled::confused:

taaa to by mu pasowało
nic z tego nie wykręci sie od tych zakupów dzisiaj
musimy małej te spodenki kupić bo nawet na spacer wyjśc nie możemy z powodu ich braku
tablete mu dałam i jak Weronika wstanie to zjemy obiad( którego jeszcze nie ma hihi) i pojedziemy
a ja muszę kupić małej butki zimowe,
bo w tych marzną jej nóżki

i co mam złość na łosia...............:baffled:
muszę się przemóc i do niego odezwać,
bo potrzebuję jechać do Dzierżoniowa:sick: :eek:

Kurteczki fajne!!
Hanti ja bym nic nie doszywała - fajna jest taka jaka jest i kolorek...miodzio:tak:

Ja mam biały płaszczyk, właśnie taki pikowany, miałam go na sobie może z 5 razy, kupiłam jeszcze jak byłam w ciąży obwodowo mała, no i szybko zrobił się za mały, za to teraz jest idealny:-) Za to rozglądam się za jakimiś kozaczkami...:cool2:

ja na zime jestem przygotowana
mam wszystko co potrzebne:
oprócz tej kurtki mam buty takie śniegowce traperki ocieplone mocno
mam tez płaszczyk wełniany taki bardziej elegancki i kozaki wysokie
do tego czapa a raczej berecik bo lubie i szalik ciepły :tak:

za kozaczkami to i ja sie rozgladam, niestety funduszy brak..............
musze połazic troche po sklepach u siebie, no i wybrac sie w sobote na nasz bazarek, tam mozna upolowac duzo rzeczy, moze jakas kurteczka sie trafi.......

Hanti fajowa kurteczka, ja tez lubie pomarańczowy kolor :tak: a futerko doszyłabym brązowe chyba :tak:

Dzięks Elfiku,chyba takie doszyję,
bo ja zmarzluch i noszę do niej brązowe trapery,
a jak mi się zachce kozaczków,to mam futerko,
którego łoś niecierpi.............a ja lubię.......hihihihi
img0892ce3.jpg

U nas też fundusze wyczerpane....ciągle coś wychodzi. Ostatnio na leki i inhalator wydałam całe wychowawcze:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y:
Ale przecież w klapkach chodzić nie będe...:confused::eek:

reklama
no dobra.. mam dzisiaj lenia wiec na obiad bedzie...
dla Weroniki mam rosól z wczoraj i pulpeta :tak: z miesa mielonego z sosem
łos dostanie te same pulpety i jeszcze ryz do tego
a ja ... makaron z cynamonem i cukrem :tak: i koniec
jak leń to leń :-D

Do góry