reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hello, pamiętacie mnie jeszcze ? :eek:

Mam za sobą ciężkie dni, młody znowu choruje. Infekcja gardła, gorączka, wymioty. Na szczęście płucka czyste i nie ma natybiotyku. Dzisiaj już lepiej, ale przez ostatnie dwa dni takie markotne to moje biedactwo było i ciągle u mamusi na rączkach :-(

ja pamiętam :tak:
buziaczki dla chorującego Kornelka :elvis: :elvis: :elvis:
Iwonko moze w żłobku tak łapie te wszystkie infekcje co?
Często sie tak własnie zdarza niestety
do tego pogode mamy paskudną wiec pełno w powietrzu wirusów a maluszki podatne są najbardziej

reklama
dobra Młody spi, mozna sie porelaksowac chwileczke, chociaz szczerze mowiac sama bym wskoczyła jeszcze do łozeczka, nie odespałam jeszcze nocy.....

iwonka buziaczki dla chorowitka Kornelka!!!!!
mam nadzieje, ze wypedzicie chorubsko na cztery wiatry :cool2::cool2::cool2:

ja mam teraz obsesje mierzenia temperatury Kubie..........po tych drgawkach jakas jestem podejzliwa i jak tylko mi sie wydaje, ze Kuba jakis cieply od razu mierze, ale na szczescie nic sie nie dzieje!!!!I oby tak dalej!!!

u mnie od 11 trwa uypianie Otylci:baffled:
i jest okropnie było juz wszystko:-(

a teraz puka do mnie w ścianę...................:confused: :confused: :confused:

Mój
zdj281cie003pi2.jpg
już wrócił
ma tylko opatrunek założony i dostał zastrzyk przeciwtężcowy

reklama
Do góry