reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hehehe juz ja bym Cie nauczyła.............wystarczył by jeden dyzur i pedziłabys do lozeczka jak na skrzydłach..........:happy::happy:
wątpie
kiedyś na studiach jak siedziałam nad projektami po całych nocach, czasami trzy z rzędu to w dzien tylko poleżałam godzinke, dwie i koniec :no:
jestem zmęczona ale zasnąc nie umiem

reklama
heheheheheh fajny ten łos.........
został załatwiony standardowo...............
dobrze ze nie trzeba było szyć
fotke tego łosia zrobiłam wczoraj u mojego dziadka
kuzynka mu przywiozła z norwegii takiego
a co do mojego łosia to chcieli mu szewek zakładac ale w końcu odpuscili
teraz chodzi i marudzi ze go głowa boli boshhhh ale mnie dzień czeka :baffled: ł

DASARIA zrobiłaś sobie kolor ?? albo coś innego z włosami ?
bo ja też muszę coś zrobić albe nie mogę się zebrać :baffled:

mam teraz beznadziejne włosy i tylko fryzjer pomoże
chyba trochę rozjaśnie bo już czarne mam a tylko przy głowie brązowe
okropnie to wygląda :eek:

niestety jeszcze nic nie zrobiłam z włosami:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :no: ,
mam dylemat zafarbowac sobie sama włosy czy iśc do fryzjera????
oczywiście zdecydowanie więcej jest plusów drugiej opcji (fryzjer), ale ostatnio mamy masę nieprzewidzianych wydatków i chyba względy finansowe wezmę pod uwagę i zafarbuję sobie sama włosy :-p :cool2: ,
ale jakoś nie moge się za to zabrac :confused:

fotke tego łosia zrobiłam wczoraj u mojego dziadka
kuzynka mu przywiozła z norwegii takiego
a co do mojego łosia to chcieli mu szewek zakładac ale w końcu odpuscili
teraz chodzi i marudzi ze go głowa boli boshhhh ale mnie dzień czeka :baffled: ł
\

daj mu jakas pigułe od bolu i z głowy hehehe
no i powiedz ze najlepsze na bol głowy jest spanie, połozy sie to nie bedzie przeszkadzal heheheh

Elficzku fajna kurtka ja chętnie kupiłabym sobie coś nowego,
ale funduszy brak i będe biegać w starej-pomarańczowej,
bardzo mi sie spodobał ten kolor,
ciekawe czy Wam też:confused: :confused: :confused:
img0889yn5.jpg

myślałam nad doszyciem do niej futerka,
tylko jeszcze muszę pomyśleć nad kolorem,
ale chyba czarny byłby najlepszy:tak: ;-)

dziewczyny fajne te Wasze kurteczki............
ja cały czas mysle jaka by tu sobie zakupic, myslalam o jakims pikowanym płaszczyku.........

zerkne na allegro, moze tam cos jest.............

reklama
\

daj mu jakas pigułe od bolu i z głowy hehehe
no i powiedz ze najlepsze na bol głowy jest spanie, połozy sie to nie bedzie przeszkadzal heheheh

taaa to by mu pasowało
nic z tego nie wykręci sie od tych zakupów dzisiaj
musimy małej te spodenki kupić bo nawet na spacer wyjśc nie możemy z powodu ich braku
tablete mu dałam i jak Weronika wstanie to zjemy obiad( którego jeszcze nie ma hihi) i pojedziemy

Do góry