reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

mam białą stronę i jakąś taką paskudną:baffled: :baffled: :baffled:

tak śpi moje dziecko
img0893hb0.jpg

a tak trzeba jej zabezpieczać łóżeczko,
bo ostatnio przy próbie wyjścia wyleciała,
na szczęście na swoją poduszkę i zabawki,
które powyrzucała wcześniej

img0894ja9.jpg

mam pytanie:
Kiedy wyciągacie maluchom strebelki z łóżeczek???

reklama
Hanti to jak masz już futerko to moze do tej kurtki nie doszywaj a jedynie kup sobie taki długaśny i ciepły szal brązowy. Jak go owiniesz wokól szyi to bedzei podobnie jak kozuszek wygladał a zawsze to jakas odmiana :tak:

Hanti to jak masz już futerko to moze do tej kurtki nie doszywaj a jedynie kup sobie taki długaśny i ciepły szal brązowy. Jak go owiniesz wokól szyi to bedzei podobnie jak kozuszek wygladał a zawsze to jakas odmiana :tak:
widziałam takie szale u nas,tylko nie wiem ile kosztują
i muszę iść w tej kurtce i zobaczyć,jak to wygląda

jak dobrze mieć takie koleżanki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
doradzą i pomogą:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

widziałam takie szale u nas,tylko nie wiem ile kosztują
i muszę iść w tej kurtce i zobaczyć,jak to wygląda

jak dobrze mieć takie koleżanki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
doradzą i pomogą:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
taki szalik mam i kosztował cos około 30 zł
a wyglada to super, sama tak nosze własnie do wyżej pokazanej kurteczki :tak:

lecę klecić obiad

niestety,ja nie mam takiego lajcika,
jak Elfiko,och jaka szkoda

ale mi się nie chce :baffled: :sick: :eek: :-p :no: :no:

ja mam na dzisiaj dla losia gołabki z wczoraj, Kuba zle warzywa, ziemniaczki i jakies miesko mu zaraz ugotuje a ja...............nic, nie mam ochoty nawet na jedzenie :-:)-:)-(

ja mam na dzisiaj dla losia gołabki z wczoraj, Kuba zle warzywa, ziemniaczki i jakies miesko mu zaraz ugotuje a ja...............nic, nie mam ochoty nawet na jedzenie :-:)-:)-(
ja dzisiaj dla siebie ten makaron zrobie bo nie jadłam obiadu wczoraj i przed wczoraj tez nie wiec dzisiaj cosik tam zjem

ide bo Weronika wstała chyba
do pózniej kochane

reklama
a i miałam się jeszcze zapytać,
Czy pościągałyście już ochraniacze z łóżeczek???

ja wciąż się boję,że mała uderzy się głową o strzebelki
w nocy,bo ona śpi w każdą stronę:confused:

Do góry