reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mam białą stronę i jakąś taką paskudną:baffled: :baffled: :baffled:

tak śpi moje dziecko
img0893hb0.jpg

a tak trzeba jej zabezpieczać łóżeczko,
bo ostatnio przy próbie wyjścia wyleciała,
na szczęście na swoją poduszkę i zabawki,
które powyrzucała wcześniej

img0894ja9.jpg

mam pytanie:
Kiedy wyciągacie maluchom strebelki z łóżeczek???

reklama
Hanti to jak masz już futerko to moze do tej kurtki nie doszywaj a jedynie kup sobie taki długaśny i ciepły szal brązowy. Jak go owiniesz wokól szyi to bedzei podobnie jak kozuszek wygladał a zawsze to jakas odmiana :tak:

Hanti to jak masz już futerko to moze do tej kurtki nie doszywaj a jedynie kup sobie taki długaśny i ciepły szal brązowy. Jak go owiniesz wokól szyi to bedzei podobnie jak kozuszek wygladał a zawsze to jakas odmiana :tak:
widziałam takie szale u nas,tylko nie wiem ile kosztują
i muszę iść w tej kurtce i zobaczyć,jak to wygląda

jak dobrze mieć takie koleżanki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
doradzą i pomogą:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

widziałam takie szale u nas,tylko nie wiem ile kosztują
i muszę iść w tej kurtce i zobaczyć,jak to wygląda

jak dobrze mieć takie koleżanki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
doradzą i pomogą:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
taki szalik mam i kosztował cos około 30 zł
a wyglada to super, sama tak nosze własnie do wyżej pokazanej kurteczki :tak:

lecę klecić obiad

niestety,ja nie mam takiego lajcika,
jak Elfiko,och jaka szkoda

ale mi się nie chce :baffled: :sick: :eek: :-p :no: :no:

ja mam na dzisiaj dla losia gołabki z wczoraj, Kuba zle warzywa, ziemniaczki i jakies miesko mu zaraz ugotuje a ja...............nic, nie mam ochoty nawet na jedzenie :-:)-:)-(

ja mam na dzisiaj dla losia gołabki z wczoraj, Kuba zle warzywa, ziemniaczki i jakies miesko mu zaraz ugotuje a ja...............nic, nie mam ochoty nawet na jedzenie :-:)-:)-(
ja dzisiaj dla siebie ten makaron zrobie bo nie jadłam obiadu wczoraj i przed wczoraj tez nie wiec dzisiaj cosik tam zjem

ide bo Weronika wstała chyba
do pózniej kochane

reklama
a i miałam się jeszcze zapytać,
Czy pościągałyście już ochraniacze z łóżeczek???

ja wciąż się boję,że mała uderzy się głową o strzebelki
w nocy,bo ona śpi w każdą stronę:confused:

Do góry